- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
emiki6 #15244 üzenetére
Gagyibb tápokkal nekem működött a tűzőkapcsos módszer, csak a végén kb. 2 milinél be kellett hajlítanom a pöcök felé egy iciri-picirit, hogy rendesen benyomja azt, mert hát marad mellette egy minimális hely, és emiatt nem tudja benyomni kellőképpen.
Ezután kipróbáltam a Corsair tápommal is, azzal richtig nem sikerült. Pénzt költeni meg nem akartam egy pin remover-re, úgyhogy csináltam magamnak egy 100-as szögből.Vagy olvastam nemrég itt egy olyan trükköt, hogy teleszkópos rádióantenna letört végével csinálta valaki, annak akkora volt az átmérője pont, bár ez mázli kérdése.
Sajnos érvéghüvely ebben az esetben nem jó, mert sem a 1,5-es sem a 2,5-es nem ment rá.
1-est, 0,75-öst nem próbáltam, nem volt kéznél, de ha mész a villanyász boltba 4-esért, akkor kérjél minden méretből egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest