Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bitpork: 2025, zárás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
jim bcs
üzenetére
Erre az üveges barátod tudja a választ. Az üveget nem nagyon lehet csak úgy fúrni / faragni. Így viszont mindenféle pántot, furatot, stb. az üvegesnek kell elhelyezni rajt. Következtetésképp ehhez minden üvegesnek értenie kell.

Másik meg, én elterveztem, hogy majd így + úgy, erre az üveges azt mondta: majd emígy és kész. Mert úgy nem lehet. Ahhoz túl rideg, vagy vegyél fóliásat tripla áron...
Szerintem a házra fúrj lyukakat. Furass az üvegtáblába is lyukakat. Én még felcsavarozáskor tennék valami gumi tömítést is alá, mert igazán lerögzíteni csak úgy lehet. Ha nincs eléggé meghúzva, akkor berezonál majd, és a pokolba kívánod.
És alaposan csiszoltasd le a szélét, mert szinte mindig maradt kis üvegsorja a xarrá csiszolt széleken, ami jól elvágta a kezemet, mikor csúsztattam a széle mentén a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő