Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
-
kiskornel
addikt
válasz
jim bcs
üzenetére
Erre az üveges barátod tudja a választ. Az üveget nem nagyon lehet csak úgy fúrni / faragni. Így viszont mindenféle pántot, furatot, stb. az üvegesnek kell elhelyezni rajt. Következtetésképp ehhez minden üvegesnek értenie kell.

Másik meg, én elterveztem, hogy majd így + úgy, erre az üveges azt mondta: majd emígy és kész. Mert úgy nem lehet. Ahhoz túl rideg, vagy vegyél fóliásat tripla áron...
Szerintem a házra fúrj lyukakat. Furass az üvegtáblába is lyukakat. Én még felcsavarozáskor tennék valami gumi tömítést is alá, mert igazán lerögzíteni csak úgy lehet. Ha nincs eléggé meghúzva, akkor berezonál majd, és a pokolba kívánod.
És alaposan csiszoltasd le a szélét, mert szinte mindig maradt kis üvegsorja a xarrá csiszolt széleken, ami jól elvágta a kezemet, mikor csúsztattam a széle mentén a kezemben. -
kiskornel
addikt
(#13919) moha21; (#13920) 04ahgy: köszönöm a gyors válaszokat.
-
kiskornel
addikt
Táppal kapcsolatos kérdés: ha normál SATA3 vagy SATAII-es csatira csatlakoztatok egy vinyót, akkor szabad e a vinyónak külső tápegységgel mennie.
Nem lesz-e földproblémája a két kapcsolóüzemű tápegységnek (vagy nem nyírja-e ki a vinyót)?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest