Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
andrade
üzenetére
Jaj persze, gondolhattam volna... CSAK TE TUDHATSZ MINDENT!!! De persze rosszul gondolnám, ha így lenne.

"A link nem ér semmit össze vissza kevernek fogalmakat! Hozzá nem értő fordítás!"
Akkor már értem miért nem linkeled a forrásaidat, mert szerinted mindegyik sz@r. Ezeket a dolgokat csak te tudhatod... Nemdebár??Nekem is van vegyész oklevelem. Megyei 4. voltam 8. általánosban. Akkor ezek szerint én is mindent tudok...

Legjobb tudomásom szerint az üveget, mint anyagformát és tulajdonságot, azt a SiO2 alapú anyagokra értelmezik leginkább. Az pedig szervetlen anyag. A "szerves üveg", mint fogalom, az csak egy vegyi sajátosság, ami egy vagy több adott szerves anyagra vagy anyagcsoportokra vonatkozik. De mindegy...
Viszont ha lehet, ne tömd mások fejét értelmetlen, fölösleges és hamis infókkal! Csak fölöslegesen növeled a hsz.-idet. Amit én úgy értelmezek, hogy egyszerűen csak a magasabb rangra pályázol, hogy lehessél valaki. Pedig ettől aztán nem leszel több...
Ha hasznos fórumtárs szeretnél maradni, akkor legyél igenis hasznos tagja a fórumtársadalomnak. Akár itt, akár máshol. Írj valós és értelmes dolgokat! A fölösleges megjegyzések leírását kerüld, vagy a korábban elhangzottakat ha lehet, ne ismételgesd! Főleg a TÉVES infókat NE!
És linkeld a nem saját anyagaidat, és / vagy add meg a forrásukat is!

Részemről ennyi!
Kösz, hogy elolvastad!OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Call of Duty: Warzone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 4 Slim 1TB
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi