Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Wind-Storm
üzenetére
"Alacsonyabb feszültségen indul és 9 lapátos, így logikus, hogy alacsonyabb feszültségen többe levegőt szállít."
Az F12 2.9V-nál indul, a gyári venti pedig 3.0V-nál. A táp 4.6V körül indít, és a Shark venti 4.3V-nál már üzembiztosan forog. (Amikor a ventit néztem, nem volt kisebb értékre állítható táp a kezem ügyében.)
És a Shark ventinek 15 lapátja van."Miért lenne már melegebb? Pont ezért jó a thermal control mert a venti fordulatszámát hozzáigazítja a hőmérséklethez."
Ha nincs melegebb a tápban, akkor miért forgatná gyorsabban a ventit?
Igenis melegebb lesz a tápban. Azzal analóg a dolog, mint amikor szorulni kezd a (gyári) venti."Én nem merném ezt ilyen biztosra állítani.."
Veled ellentétben én már a gyakorlatban próbáltam, ezért nem csak elméletben vitatkozom. -
Dusee
őstag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
és tényleg

túl szép volt, hogy igaz legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Steam topic
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple asztali gépek
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest