Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Köszi Srácok.
Jah tudom óvatosan késel vagy bármivel szoktam én is de ez olyan rohadt vékony kis szar... Több ezer kábelt saruztam már össze de az ilyen rohadt vékonyak mindig macerás dolgok csak gondoltam hátha van valakinek valami spéci házimegoldása...
Wind-Storm
Van egy molex toldó amit rárak az ember a kábel végére abba meg bele lehet dugni teszem azt a cd-rom-ba. csak jön ki belőle két ér amire rá lehet dugni a venti csatlakozót is. Ez helyettesítené a forrasztásos macerát mert így csak le kell vágni a ventit az újjat meg erre rá lehet dugni.
A légszállítású venti hát oké nyílván van benne igazság de a 150w-os táp nagyon maximum 30-35 %-on megy, ha kap egy kicsit lassabb ventit akkor még nem lesz annyira meleg hogy meghaljon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elite: Dangerous
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Előzetest kapott a Fallout TV sorozat 2. szezonja
- További aktív témák...
- Fractal Design North Charcoal Black - lemezes oldalú
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2027.08
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest