Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
tenyleg eleg sokan kaptak volagitos ventit, elore moddolt hazak karacsonyra... sokan voltak olyanok is (a kepek alapjan) akiknek nem artott volna ha csak a kovetkezore viszik ki a gepuket, addig tokeletesitik, alakitgatjak.
tok jo volt az UAC-os haz, meg szep a fox-jel gravir is.
a 2. kozonsegdijat megszerzo casetek hazon nem is latok igy elsore sajat kezu mod-ot, de biztos bennem van a hiba es nem neztem meg eleg jol a kepeket. megerdemelt lenne a 2. hely ha o vagta volna ki az oldallapot. nem akarok senkit megbantani de 100K-bol en is bemegyek a mi**ralba es megveszek minden modder-kutyut, majd egybeszerelem.
sajnos nem keszultem el idoben, pedig igy utolag nezve talan lett volna eselyem. nembaj majd a kovetkezon!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megegyszer: nem akartam senkit megbantani.
ja, es a casetek hazrol csak a sajat kivagasokat es a festest hianyolom, a kabeleb burkolasa profi munka
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Formula-1
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett