Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz nylontacsko #55269 üzenetére
Helyszínfüggő, hogy mennyire esik pofára az ember a voda hálózatával. Többnyire azért telefonon használható...
-
qltsar
veterán
Én Márciustól kb Júniusig használtam problémák nélkül, BP és Nyugat Dunántúlon. Aztán jöttek a problémák...
Az hagyján, hogy APN-nel trükközni kellett, amit már többször "megjavítottak", de nem csak a mobilinternettel voltak problémák, hanem a térerő is. Volt, hogy itthon nem tudtak elérni, amit észre sem vettem, csak jöttek a nem fogadott hívásokról az SMS-eim - úgy, hogy elméletben volt térerő, és nem egy nap történt ez, hetek teltek el az esetek között.
Nem telefon hiba volt, több eszközben is csinálta. Minimális esélyt adok rá, hogy SIM kártya hiba lett volna, de haverral kipróbáltuk aki hasonlótájt váltott Netfone-ra, ugyanazok és ugyanott jelentkeztek azonos problémák.
Szerencsére a roaming mizériát sikerült megúsznom, mert nem jártam külföldön azóta, de a fórumában elég végignézni, elég sok probléma van vele, az ügyfélszolgálatuk meg egyszerűen katasztrofális, úgyhogy a legutolsó ÁSZF módosításnál amivel lecsökkentették a mobilinternet keretet külföldön -> ergó lehetőséget adtak, hogy lépjek kötbér fizetése nélkül - amivel az ügyfélszolgálát amúgy szóban megfenyegetett, hogy ki kell fizetnem - átmentem KÜF-höz.
Ég és föld, de nyilván drágább.
Az, meg, hogy Voda hálózatot használja erős kifejezés, a szó amit kihagynak a reklámból, hogy korlátozottan. Bár spekuláció - részemről - de biztos vagyok benne, hogy SIM ID és beállított APN alapján hátra rangsorol a torony, ergó lehetséges, hogy nem lesz ugyanaz a térerőd, mobilinternet sebességed, mint Vodás kártyán. Utóbbit teszteltem is, melléraktam egy Vodás feltöltős SIM-et ugyanabba a telefonba, megcserélgetve a slotokat. Ez volt, ahol eldöntöttem, hogy váltok.
Persze mindent is meg lehet magyarázni, de nekem ezek a tapasztalataim velük, reméljük, hogy te nem fázol rá ezzel, bár, 2 hétig amúgy azt hiszem felbonthatod.
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
1 évig használtam őket minden gond nélkül.
De most Voda Adat XXL lesz.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Bferibörs
addikt
Mivel p2pp kimondottan voda lehetőséget keresett,nyilván meg van az oka. Ezért ajánlottam az XXL csomagot. Egyébként eszembe nem jutna vodafonet bármilyen konstrukcióban ajánlani bárkinek.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Wise (ex-TransferWise)
- Proxmox VE
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest