Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alias_bobo
tag
Ez így majdnem pont olyan mint ami nekem van, 3 fontosabb elétérés van:
1. a havidíj: az sajnos 4k, 100%-ban lebeszélhető minden belföldi hívásra, viszon legutolsó információim szerint már nyár közepe felé csökkenhet
2. a SIM éves díja: 1-2db 5k, 3-4db 10k.
3. egy regelő magánszemély max 4db SIM-et igényelhet.[ Szerkesztve ]
|| http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=alias_bobo ||
-
A88
csendes tag
Na ez a végleges Flotta rendszer :
Mobil Flotta.
- 15,50ft/perc (bruttó)
- 15ft /SMS
- flottán belül minden hívás ingyenes (Bárki szerződhet, család, rokon, szomszéd,Cég)
- 20/30-as szám áthozhatóMivel ez egy egyesület így a működtetéséhez pénz kell.
- 6,000Ft / SIM éves díj (500ft/hó)
- 1 regelő max 5 kártyára szerződhet, és Ő kapja a számlát, Ő felel a kártyákért
- havidíj : 2500ft (bruttó) 100%-ban lebeszélhető Vodafone hálózatban
- Cégek is szerződhetnek
Ha valakit érdekel, akkor priviben a többit[ Módosította: N-vidi-A ]
Acer 9920G az Erőmű + NorthQ 1000W + Notebook 10,2" + G.Skill és SuperTalent DDR1 = Eladó
-
alias_bobo
tag
válasz Intel q8200 #453 üzenetére
Pontosan.
-
Intel q8200
senior tag
válasz alias_bobo #454 üzenetére
Nemsokára eljön az első számlám egyenlítésének az ideje, a pannon-tól.
iPhone 14 pro
-
Intel q8200
senior tag
válasz alias_bobo #454 üzenetére
Az, hogy csak vodában beszélhető le nem túl jó.
Én azért váltottam a vodáról, mert anno nagyon sok ismerősöm ott volt és a diák csomagban 9ft-ért hívtam őket.
De most már mindenki átment ide-oda és így drágábban hívtam Őket,
Most minden irányba 16,5Ft és minden hálózatba.iPhone 14 pro
-
Orgi
addikt
Lehelletnyit más a kérdés, de flottaügyben kérném a segítségeteket. Kaptam egy T ajánlatot (70+ előfizu, átlag havi 2M telószámla, kötelező havi minimum 1.3M):
Havidíj nettó 2500 + 500 flottadíj
hálózaton belül/vezetékes nettó 9 ft /perc minden időben
hálózaton kívül nettó 16 ft/perc minden időben
sms nettó 15 ft/db + 50 db ingyen sms
flottában lévőkkel ingyen dumcsi, másodperc alapú számlázás, 20% listaár kedvezmény készülékekreEkkora méretnél ez mennyire jó ajánlat? Ha esetleg vkinek hasonló méretnél van tudomása Pannon/Voda ajánlatról kíváncsi lennék...
-
Latzy_7
csendes tag
Kedves Orgi!
Én egy ilyen T-s ajánlatot ismerek (itt nincs forgalmi kikötés - 100 db-ra 1.3 mFt az havi 13eFt!):
Céges előfiz. (SIM) 20-30 db
előfizu: 2.500 Ft (nettó, mint minden további ár is)
minden irány minden időben 13 Ft nettó
vez. opció: 0 Ft (minden vez. irány: 7 Ft/perc)
ÜHSZ: 0 Ft (ingyenes hívások a cég és flottán belül)
SMS: 18 Ft minden irányban
havi 30 db SMS ingyenFlotta (dolgozói): 80-120 db (lehet kevesebb is, de erre kérték az ajánlatot)
előfizu: 2.500 Ft
minden irány, minden időben 19 Ft
ÜHSZ 500 Ft (ingyenes hívások a cég és flottán belül)
vez. opció: 0 Ft (minden vez. irány: 8 Ft/perc)Kicsit még lehetett volna masszírozni (15 Ft ment volna a flottában is)
:[ Szerkesztve ]
-
A88
csendes tag
Szia
Nem tudom olvasted-e a 452HSZ-t, de szerintem alapból jobb az ajánlata, és nincs kötelező havi 1,3M.
Havidíj nettó 2500 + 500 flottadíj (AZONOS) (Hálózatban lebeszélhető)
hálózaton belül/vezetékes nettó 9 ft /perc minden időben (12,40)
hálózaton kívül nettó 16 ft/perc minden időben (12,40)
sms nettó 15 ft/db + 50 db ingyen sms (nincs ingyen sms)
flottában lévőkkel ingyen dumcsi, másodperc alapú számlázás, 20% listaár kedvezmény készülékekre (Perc alapú)viszont vehető 100SMS - +1000ft-ért
viszont vehető 6ft/perc alaú vonalas hívás + 500ft-értViszont a havdíj csak 210.000.- az 1,3M-val szemben (70 előfizetővel számolva)
Nekem ez havi 1,090,000.- spórt jelent az első számlánál.
Ha rosszul gondolom kérlek javíts ki...
Acer 9920G az Erőmű + NorthQ 1000W + Notebook 10,2" + G.Skill és SuperTalent DDR1 = Eladó
-
A88
csendes tag
válasz Intel q8200 #457 üzenetére
A 12,40.-es minden irányú hívás miért rosszabb mint a 16,5ft-os?
-
Orgi
addikt
Köszi a hozzászólásokat. Ezek alapján úgy tűnik, hogy ez egy nem rossz ajánlat, a havi kötelező az simán megvan. Biztos lehetne még lejjebb masszírozni picit, de pl flottaváltás/szolgáltatóváltás eleve nagyon nehezen jöhetett volna képbe (szerintem ez havi átlag 2m-s számlával közbeszerzés köteles is lenne).
-
A88
csendes tag
válasz Intel q8200 #470 üzenetére
Most minden irányba 16,5Ft és minden hálózatba
Hát nekem ebből nem derült ki, hogy másra gondolsz
-
dzsozefo
aktív tag
Sziasztok! 2 db telefont használok az egyik céges ebből nagyon jó flottás kedvezményekkel.
Szeretném a sima magán telefonomat, számomat is flottásítani.
Abszolút de nincs rálátásom. Mint magán ember szeretnék flottás sim-et , ez lehetséges e?
Kit tudtok ajánlani? Kedvező feltételek. Általában Vodafone szokott lenni a flotta gondolom, de ha tudtok pgsm-telenort is ajánlhattok. köszi
-
alias_bobo
tag
válasz dzsozefo #472 üzenetére
Ha telenor (pannon) kell akkor Intel q8200 kollégát keresd meg.
Ha Vodafone kell akkor ajánlom magamat, a tarifákat a 101-es hozzászólásomban megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
dzsozefo
aktív tag
Sziasztok!
Nah, utána jártam és találtam egy elég szimpatikus flottát.
2 éves szerződés voda - ikea family kártyával
Havidíj, amely 100%-ban lebeszélhető hálózaton belül, és
tartalmazza a Wireless Office* szolgáltatást 2500 Ft
Hívás vagy átirányítás minden időszakban** 16,63 Ft
Belföldi SMS-küldés/darab 18,75 Ft
Hívás IKEA FAMILY tagok között minden időszakban* 0 Ft
Vezetékes Hívás minden időszakban 10 Ft
A hívások számlázása 1 másodperces egységekben történik.Illetve létezik megoldás vagy más flottánál kérik e a számlákat , stb stb. ( villanyszám, vagy telószámla stb )
-
dzsozefo
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz Intel q8200 #476 üzenetére
Na és közben megjött már az első számla? Tapasztalatok?
Impossible is nothing
-
Intel q8200
senior tag
válasz Intel q8200 #478 üzenetére
Valaki egyszer írta, hogy alíg bírja kivenni mi van a számlában annyira érthetetlen.
Nah, itt minden érthetően le van írva. Melyik hálózatba mennyi perc és mennyi sms.iPhone 14 pro
-
meroly
veterán
válasz Intel q8200 #479 üzenetére
Az jó, akkor a kezdeti nehézségek ellenére végülis rendben van.
Most akkor mégis olyan lett, hogy te kapod a számlát, vagy csak egy kimutatást kapsz és fizetni a cégnek kell?Impossible is nothing
-
szokeherceg
aktív tag
válasz Intel q8200 #481 üzenetére
te hol látod a pannon online-on belül pontosan ha jön egy uj számla? illetve hol tudod befizetni az oldalon?
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
Intel q8200
senior tag
válasz szokeherceg #482 üzenetére
Felhaszn. és jelszó megadása után üdvözöl az oldal.
Akkor fent van olyan, hogy PannonOnline menüpont. Arra katt.
Ott számlainformáció és befizetés.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
szokeherceg
aktív tag
válasz Intel q8200 #483 üzenetére
Neked hogy volt, az elsö fél hónap a következö teljeshez volt hozzácsapva?
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
Intel q8200
senior tag
válasz szokeherceg #484 üzenetére
Nekem nem volt fél havi számlám, mert hónap 12-én kaptam meg a kártyát.
De ha hónap közepén kapod a kártyát, akkor részarányosan lesz kiosztva.iPhone 14 pro
-
A88
csendes tag
válasz dzsozefo #474 üzenetére
ehhez lenne egy kis kiegészítésem
Vezetékes hívása : + 625ft befizetésével érhető el a 10ft (vagyis 3125ft a havidíj)
A 2500ft havidíj 24ft/perc alapon beszélődik le, majd 2500ft felett lép életbe a 16,63ft2 éves szerződés voda - ikea family kártyával
Havidíj, amely 100%-ban lebeszélhető hálózaton belül, és
tartalmazza a Wireless Office* szolgáltatást 2500 Ft
Hívás vagy átirányítás minden időszakban** 16,63 Ft
Belföldi SMS-küldés/darab 18,75 Ft
Hívás IKEA FAMILY tagok között minden időszakban* 0 Ft
Vezetékes Hívás minden időszakban 10 Ft
A hívások számlázása 1 másodperces egységekben történik[ Szerkesztve ]
-
dzsozefo
aktív tag
Most fogom kipróbálni.
Annyit megér, igen sajnos tisztába vagyok az adatokkal! De még mindig nem PERCALAPÚ számlázás, hanem másodperc - nincs miről beszélni egy átlagos embernek szerintem.
2év hűség csak! készülék vásárlás esetén érvényes!
Ha csak SIM Only ( azaz csak simet veszel ) nincs KAUCIÓ! És nincs hűségidő se éves szerződések!
Akkor mondja fel az ember amikor akarja, persze számlakiegyenlítés után.
Üdv,
-
Zirowe
nagyúr
válasz Intel q8200 #476 üzenetére
Egyáltalán nincs már ebben a flottában számhordozás?
Akkor se,ha pannonos vagy már eleve?Én is ebben a flottában vagyok,és akartam még hívni haverokat,de ők meg szeretnék megtartani a számukat..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Intel q8200 #489 üzenetére
Na,nem kaptam ilyet Beszéltem vele most,megerősítette azt,hogy már nincs számhordozás,de a percdíjakra nem kérdeztem.
Akkor ez a percdíj mikortól lesz érvényes?
Már ebben a hónapban vagy csak a következőben?
Vmi más kedvezmény nem jött?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
cseti85
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok ezen a fórumon, de nagyon örülök, hogy rátaláltam "gúgli a barátod" alapon.
Rengeteg hasznos információval lettem gazdagabb a mobil flottás témával kapcsolatban.
Lejárt a vodafone-os hűségidőm és szeretnék valamilyen kedvező lehetőségre váltani.
Az összegyűjtött infók alapján már írtam is a pannonos lehetőségre amit belinkeltetek az expresszes hirdetést, ezt találtam a legjobbnak a véleményetek alapján, várom a válaszát.
A fejleményekről majd én is írok. Remélem pozitív lesz.Köszönöm a hasznos infókat!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Intel q8200 #492 üzenetére
Én is remélem
Köszi a választ!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
A88
csendes tag
válasz dzsozefo #487 üzenetére
Nem tudom mennyit beszélsz havonta mint átlagember, de azon statok alapján amit találtam, az átlag civil magyar számlája nem haladja meg a 3,000ft-ot.
Vagyis, ha szerinted jobb 24ft-ért beszélni 2500ft-ig, majd a maradékot (500ft) 16ft-ért akkor ez a gondolatmenet szerintem nem a legjobb.
a Voda és a Pannon statjai alapján a perc és másodperc alapú számlázásnál 20% a nyereség/veszteség
Számolgassunk :
2500ft / 24ft - 104 perc
2500ft / 12,40 - 201 perc -20% a perc alap miatt = 160 percDe ha 30%-ot veszel akkor is 140percnél járunk, vagyis 36percet ajándékba kaptál
Számolgatni kell, nem elesni a perc/másodperc alaptól.
Én a Pgsm-nél idáig 20e körül fizettem, de itt az új Voda rendszerben 7860ft volt az első számlám.
Nekem megérte, és szerintem annak is megéri aki havi 3000-ért telefonál.Acer 9920G az Erőmű + NorthQ 1000W + Notebook 10,2" + G.Skill és SuperTalent DDR1 = Eladó
-
MC Pite
veterán
Kezdek elveszni... Addig eljutottam, ha a nevemen van az előfizu 'csak' akármilyen pannonos flottás csomagba vagyok, a hűségem marad. Amilyen lehetőségeket találtam először az más nevére szólt volna. Van ilyen (fél)publikus amihez lehetne ily módon csatlakozni?
Pont lecsúsztam az új djuice hálón belül 9ről .Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz Intel q8200 #497 üzenetére
Úgy tudtam DPI/GAP pl futhat saját néven... Ezek szerint mégsem?
Hogy a hűségem megmaradjon muszáj hogy a saját nevemen legyen.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Zirowe
nagyúr
Hali,én is Intel flottájában vagyok,nekem még átvállalta a flotta a hűségemet (persze ha kilépek,akkor kapom vissza),de sajnos most már nem lehet számot bevinni ebbe a flottába :S
Igaz,nem értem,hogy miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest