Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakaduku
senior tag
Sziasztok,
Az iQpro flotta díjairól és csomagjairól, hogy tudok utána nézni? Van valami leírás, táblázat?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Kicsit lemaradtam EQ flotta tekintetében, emiatt is kérdezem, hogy a Telenoros új tarifa aktív már?
Ha nem, mikortól kerül élesítésre?
A régi EU Aktív XS (3039Ft) melyik új csomagnak fog megfelelni?Köszönöm a választ.
-
Egon
nagyúr
válasz
zsoltix #43621 üzenetére
A táblázat szerint ott csak Telenor van. Anno kacérkodtam velük, lett volna egy egész tutkó Telekomos csomagjuk, amihez párszáz Ft lett volna valami értelmes mennyiségű net (már nem emlékszem a részletekre), de aztán kiderült, hogy mégsenem adja a Telekom; most nem tudom hogy hol tart a történet.
-
Egon
nagyúr
Üdv!
Továbbra is keresek olyan flottát, ami Telekomos, tartalmaz legalább 2 GB netet, olyan 200 perc lebeszélhetőséget, és mindezt a lehető legolcsóbban (3K körül szánnék rá).
Létezik ilyen? -
TripleB
senior tag
Szép napot!
Az Aidaco flottának tagja valamelyikőtök?
[link] -
vakeger
csendes tag
válasz
Crinos #43607 üzenetére
Ne a lefedetségi téképet nézd mert az nagyon csalóka. Nálunk a 20.-ban pl. a ház körül és bent a 4.-en 15Mb, max 20Mb a sebesség, de nagyon sokszor csak 10. De ha átmegyek Csepelre ott meg 80-100-120 al is jön. Otthon routerben van az egyik kártya, a társkártya meg telóban. Most akarom visszamondani az EQ-nál, mert hárman már nem tudunk netezni otthon 10 megabiten.
-
bul07
nagyúr
válasz
Crinos #43607 üzenetére
Térkép meg a valóság más
Az lehet hogy van 4G, de lehet hogy házon belül már alig, és az se tudni mennyire terhelt
Így a valós sebességet csak helyi méréssel tudod megtapasztalniHa más nem vegyél egy feltöltős telenoros sim-et, egy kis adat rá és mehet a mérés, pár ezerből megvan,
vagy ismeretségi körben hátha van valakinek -
Crinos
tag
Köszi a válaszokat.....
Számlakontrollal szemezek.
Telenor hálózatlefedettségi térkép szerint 4G lehetséges. Nekem T-home mobilnetem van, azt tudom, hogy jól adta ott
Írtam is egyébként a számlakontroll-nak.....meglátjuk....
Fate meg Muter nevében is Köszi!! -
bul07
nagyúr
válasz
Crinos #43604 üzenetére
Kicsit kellet volna visszaolvasni 10-20 hozzászólást
De pl
szamlakontroll.hu
Korlátlan 4875 + 5% ÁfaDe mielőtt bármit intézel, menj ki és bent a házban ahol lenne a mwifi router mérj sebességet az adott mobilhálózaton
számlakontroll esetén telenor, tehát telefon telenor sim megfelelő mennyiségű adat és speedtest alkalmazás és megmérni hogy az adott helyen milyen sebességre képes
Szerk;
Mire megírom megelőznek -
vpanangin
senior tag
válasz
Crinos #43604 üzenetére
Először is meg kellene nézni, hogy melyik szolgáltatónak jó a lefedettsége a helyszínen. Speedtest elég jó közelítő értékeket ad teszteléskor.
Utána meg a Számlakontroll Kft, Eq flotta, IQ Pro hármasból választani. Mindhárom Telenoros. A topicot olvasva ez a három kerül legtöbbször porondra.
-
Crinos
tag
Üdv Mindenkinek!!!
Kedves szüleim, off-grid jelleggel kiköltöztek a "semmibe". (Helyileg Pátka, Székesfehérvártól pár km.)
Szeretnének internetet, és én ajánlottam nekik a mobilnetet 4G routerrel, csak nekem kimaradt az az apróság, hogy a korlátlan mobilnetes csomagok nem használhatóak így.(T-home, voda, telenor).
Abban kérnék segítséget, hogy ezek közül a flotta csomagok közül, internetezésre, (facebook, böngészős játékok, filmek) korlátlan mobilnettel, melyik szolgáltatót ajánlanátok? Sajna egyiket se ismerem. Lehetőleg olyan 10-15k HUF/hó. Esetlegesen ilyen 1000gb/hó adat csomag is még működhetne. (triconnect volt ha jól emléxem).
Tehát olyanoktól kérnék ajánlásokat, akik jelenleg is használnak ilyen "csomagokat".
Előre is Köszi!!! -
Kakaduku
senior tag
Sikerült a Számlakontroll-al beszélnem, küldik a szerződést.
Nem kell hűségidőt vállalni, valamint belföldön korlátlan a mobilnet, nincs lassítást, bármit lehet vele csinálni.
Még egyszer köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest