- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sublett
tag
Sziasztok!
Akadt egy problémám: RK809IV (RK3188-T Rockchip) android PC egyszer csak leállt és a halott android ikonnal indult újra.
Tegnap este orvosolni tudtam úgy, hogy feltettem egy új firmwaret (a harmadikkal sikerült életet lehelnem bele (a nem működő firmwarek jellemzően a http://ugoos.net -ről vannak), csakhogy nem volt wifi (nem lehetett bekapcsolni a wifit). Ma ezért feltettem egy másik firmwaret, amivel szintén bekapcsolt, de nem volt wifi.
Próbálkoztam tovább, ennek a chipsetnek megfelelő firmwarekkel, de az egyik telepítés közben (RKBatchTool v1.7-vel csináltam) hibára futott és azóta nem ismeri fel a PC (így a RKBatchTool v1.7 sem) a kütyüt, gondolom mert van rajta egy "fél" firmware. Erre az esetre tudok megoldást? Ezután visszatérek az alap problémához, azaz olyan működő firmwaret keresek, ami kezeli a wifit.Előre is köszi a segítséget!
sublett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Turtle Beach Stealth Ultra kontroller
- Benq xl2410t e-sport monitor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest