- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
Lifeforce #5143 üzenetére
Szerintem kevered a 8 magos Allwinnerel,abban van PowerVR. Az RK3288-ban mindig is Mali T764 volt/van.
Bár a lényegen nem változtat,amire nekem kell,arra egy Mali 400 is elég 1 maggal,ahogy Te is hoztad az autós példát,nekem is egy kutya. A PS1 emulátor már elfut szinte bármin,más meg nem nagyon érdekel.Bár most elbizonytalanodtam,hogy van egy tökéletesen működő droid boxom,akkor minek egy bizonytalan,főleg úgy,hogy jönnek idén a Cherry-s ,Core M-es stickek is. [link] [link]
Ja,meg több helyen emlegetik már,hogy az RK3288-ra Windows10 is tehető majd. Na ez egy érdekes valami lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest