Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stef73
csendes tag
Sziasztok!
Két napja vettem egy MK809III quad Core-os kütyüt (http://www.ebay.com/itm/171714148704?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT), de sehogy sem tudom életre kelteni a tévémen. A tv-m típusa LG M2262DP-PZ, egy full hd-s monitor tv tunerrel. Az eszközt rádugva mindig ezt írja: nincs hdmi jel. Az eszköz működik, kipróbáltam egy Sony tv-vel. Az LG tv-n X-box és 3D-s DVD lejátszó is gond nélkül működik a hdmi-n keresztül. Próbáltam már az összes hdmi felbontásban is, de egyiken sincs jel. Nem tudom mi lehet az oka. Cseteltem az LG ügyfélszolgálattal is az előbb ott valami olyat írtak, hogy ezen az eszközön régi firmware van, nem támogatja a tv-m. Ha valaki járt hasonlóképp, kérem írja meg van-e megoldás a dologra. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazon Kindle
- Parkside szerszám kibeszélő
- Steam topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest