Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz Kapanyél #3901 üzenetére

Többször is írtuk itt, hogy akinek elsősorban média player kell, az ne mini pc-t vegyen, mert sajnos nem tudja a célhardverek szintjét.

Egyébként az már az én lelkesedésemet is lelohasztja, amikor azt olvasom, hogy várhatóan a 30 ezres droidos mini pécéknek is gondjaik lesznek a médialejátszással, de ettől az MK908-as életem egyik, ha nem a legjobb ár/érték arányú vásárlása volt. Szerintem a villanyszámlán behozta az árát, tehát ha mostantól nem használom semmire, akkor sem volt kidobott pénz az ára. Pl. nemrég néztem rajta streamen az egyik BL-meccset (nincs digi-előfizetésem), tök szépen vitte, akadás nélkül ment végig, egy 24"-os monitoron, egész jó felbontással, és ez csak egy apró felhasználási terület, lehetne sorolni, mikor és miben tud helyettesíteni egy laptopot vagy egy asztali gépet, sokkal olcsóbban (beszerzés és üzemeltetés tekintetében is).

Más: nemrég szóba került ez a kis ketyere. Továbbra is úgy látom, hogy ha valakinek olcsón kell olyan médialejátszó, ami amellett, hogy mindent lejátszik, nemcsak célhardver, hanem egy multifunkcionális eszköz is egyben, ami akár pc-ként is használható, akkor ez a kis i5-ös a maga 4 gb ramjával, az ssd-jével, az intel hd 4000-sével, a gigabites lanjával és az usb 3.0-s csatijával verhetetlen áron van (ÁFÁ-val együtt is). Talán használt laptopot lehet itthon kapni hasonlóan erős vassal, ssd nélkül, viszont az egy másik történet, más felhasználási terület.

Új hozzászólás Aktív témák