- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
interstate76 #3899 üzenetére
A specifikáció és az ár együtt még most is verhetetlen. Ezért is vettem meg. A teljesítménye nekem bőven elegendő lenne, még az sem zavar, hogy nincs 1080p, mert a plazmám sem FullHD. Másnál már talán itt kiesik, bár a vállalkozó szelleműek kis tuninggal (hűtés) és kernel cserével ugye ezt könnyedén letudhatják.
A T-R42 II boxba viszont csak USB 1.1-re ültetett LAN van, ami még egy izmosabb SD tartalomhoz is kevés tud lenni. Semmi gond, átálltam WiFi-re. Csak az sajnos néhány óránként megszakad. Aztán helyreáll magától, de a film ilyenkor megáll és kidob a menübe. Túltettem ezen is magam. Viszont HD tartalmakat már nem visz át sehogy. Egyébként érdekes, hogy MX Player jobban viszi, mint az XbMC, de ez nem a hardver hibája. (mondjuk erről is azért az a véleményem, hogy a rendszer hibája: ha Windows-ra van jobb lejátszó, akkor azt kell használni - nincs harag, semmi személyes... ennyi.)
Ugyanígy hátrány, hogy nincs 2-nél több csatornás hang. Hiába az optika, ha nem megy át rajta. XBMC már kezdi áthágni a hardveres korlátokat, de nem az igazi.
Más: távirányító. Azok, akik szerencsések és működik az infrás billentyűzetük a géppel, aminek a jeleit a Logitech Harmony képes is feltanulni, nincsenek bajban. Nekem nem jött össze, többet nem vagyok hajlandó költeni már rá. Marad a gyári 31 gombos, aminek kb. 15 gombját tudom használni, az az XBMC számomra fontos funkcióihoz éppen kevés. Ez is a rendszer hiányossága.
Ha tehát, mint médialejátszót nézem, sajnos nem jó. Pedig igazán kompromisszumkész vagyok, ezt az elmúlt néhány hónap is bizonyítja.Igazság szerint másra nem használtam, de simán el tudom képzelni, hogy valamire tökéletesen alkalmas. Ha valakinek pont ezek állnak össze, az boldog lehet vele, hiszen ennyiért megkapja és még azon felül is jár egy kis plusz. De ismerve az androidot és az arra írt alkalmazásokat, a legtöbb felhasználási területen csak kompromisszumokkal jó.
Sokat gondolkodtam mostanában, hogy várjak-e egy rk3288-asra vagy ugorjak bele egy S802H-s gépsárkányba, mivel azok már talán nem küzdenek azokkal a hiányosságokkal, amik engem bosszantanak, de nem. Olyan régóta érzem már, hogy egy x86 HTPC a megoldás, hogy most már nincs kedvem még több zsét beleölni egy félkarúba.
Amúgy meg, aki fullos rendszert akar kiépíteni olcsón, annak is ez lehet a legolcsóbb megoldás: kompromisszum mentesen lehet egy dobozban NAS, médialejátszó, játékgép, DVR és bármilyen kliens egyetlen olcsó PC áráért.Hobbira, fejleszteni vagy egyéb tudatos célból nyilván jó egy droid stick/box, semmi gond azzal, ha valakinek ez kell és meg is veszi, én is így gondoltam. Meg nem bántam, de ma már nem venném meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest