Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fabula

őstag

A pár napos MK809 IV-em eljátszotta nekem is, hogy két napig ment a bluetooth-os egérrel, majd egyszer egy "bekapcsolás" (konnektorba dugás :) ) után már nem. A párosított eszközök között ott volt, de nem csinált semmit.
    Töröltem a párosítást és azóta meg már nem is ismeri fel! Minden más androidos eszközöm (telefon, tablet) azonnal látja és kezeli, csak a mini pc nem. Hát elég gagyi dolog ez a kütyü, de hát 10 eFt-ért nem lehet sokat várni.
    Valami tipp esetleg a factory reseten kívül?

Feltettem rá néhány játékot, de pl. a Plants vs. Zombies 2-őt futtatva pár perc után újra indult. Ezt rendszeresen csinálta. A doboza forró volt. Gondoltam túlmelegszik a chip. A neten szétnézve láttam, hogy tesznek rá hűtőbordát a hasonló mini pc-kben. Én is szétszedtem, és mivel az RK 3188 T chipnek nem volt semmi hűtése, tettem rá egy régi videochip hűtőt kicsit méretre igazítva. Most próbálgattam, a borda tűzforró, alig lehet megfogni fél órás használat után. Esetleg tegyek rá ventilátort is?

A saját előre telepített Explorer nevű programjával látja a hálózatot és NAS szerveremet is, amelyen a filmek vannak.
    Az MX Playerből sajnos nem látja a hálózati mappákat (a saját alap lejátszójából sem).
    Van olyan jó videolejátszó program vagy esetleg egyszerű multimédiás program, mely egyből látja a hálózatot is? Ti mit használtok ilyen célra? Én eddig az XBMC-t próbáltam, ez lát hálózatot, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, mert a családnak túl bonyolult a használata.

Új hozzászólás Aktív témák