- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zakii
csendes tag
válasz
tamas456 #729 üzenetére
Ezekről a hirdetésekről messziről lerí, hogy átb@szások.
1. Túl olcsó árak. S3 60-ért? Ne vicceljünk már, 75-nél olcsóbban sehol sem kapni.
2. Nincs megadva hogy hol lehet átvenni. Gondolom nem is ajánlotta fel a személyes átvételt.
3. Apródon amúgy is kockázatos bármit venni. Nincs semmiféle értékeléses rendszer bevezetve, nem csoda, hogy hemzsegnek itt a csalók.
4. Le van írva, ki van hangsúlyozva, hogy ne utalj előre. Ennek ellenére mindenki utal előre, az átqrások 80%-a így jön létre.Menj el feljelenteni, mást nem tudsz tenni. Pár kommenttel ezelőtt leírtam az én történetemet, szóval kb erre számíthatsz, ha egyáltalán foglalkoznak majd az ügyeddel.
-
Zakii
csendes tag
Semmit, elmész a rendőrségre, és feljelented. Másfél éve én is ilyen hülye voltam, hogy utaltam 90k-t egy S2-ért. Mentségemre legyen mondva, hogy fel lett törve egy 44 pozitívval rendelkező fiók, és ezért ugrottam be a csalinak.
Tegnap(!) jött egy vastag boríték a postástól, ami a rendőrségtől jött.
Másfél éve már előzetesben volt a csaló, és most ítélték el. Pont akkor kapták el, amikor utaltam, rá pár nappal.
Csávókám több millió forintot csalt ki az emberek zsebéből és visszaesőként kapott 3 év 4 hónap letöltendőt, 5 év közügyektől való eltiltást + fél millió pénzbüntetést, amit ha nem fizet be, akkor leüli (2500ft/nap). Ja, és a másfél évet, amit már ült, az beleszámítják, szóval még durván 2 évet lesz a seggbekúrós börtönben.
Két társa meg kapott orgazdaságért 156 óra közmunkát, ill. 300k pénzbüntetést, nevetséges.
Pénzt persze azóta sem kaptam vissza, már nem is fogom, rég lemondtam róla.
Szóval erre számítsatok, aki hasonló sorsra jutott, mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Home server / házi szerver építése
- Küszöbön az androidos PC-k
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest