- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canonka
csendes tag
válasz
SL------ #1222 üzenetére
A poén, hogy megírtuk neki nem kell a teló, csak ha láttuk a két szemünkkel, nem válaszolt, de másnap reggel már csörgött, hogy most megy feladni, ugye utaltuk már a pénzt és tudni akarta melyik bankból utaljuk. Szóban is elmondtuk, amit leírtunk, erre már nem is válaszolt, gondolom megsértődött
Ez nem gyütt össze, de látom, gyorsan akarta megszedni magát, májusban szerkesztette az olx profilját. pedig olllyan cép volt az az arany almás tecsi
-
canonka
csendes tag
válasz
SL------ #1195 üzenetére
Ezt kaptam ma:
"Én Németh Tibor Szilveszter szül 1972.11.04 szig 749627KA an Szalai Mária 8800 Nagykanizsa Zemplén Győző utca 7/a szám alatti lakos a mai napon eladtam egy apple iphone 4s 32gb eredeti hibátlan telefon készüléket dobozában számlás garanciával tartozékaival 2 részleti fizetéssel 44.000ft vételárért XXXXXXXXXXXXX alatti lakosnak a készüléket reggel postázom a vételár felét feladáskor utalja át feleségem számlaszámára másik felét a készülék megérkezését tesztelését követően számlaszám Németh Tiborné K&H bank 10404955-86766870-55661005"Ha valós a cím, akkor meg lehetne találni, esetleg ...
-
akos1990
újonc
válasz
SL------ #1195 üzenetére
Na meg találtam az ürgét a Németh Tiborost sajnos nem személyesen de ugyan úgy akartam venni telót tőle persze másik felhasználó néven volt fent de a számlaszám ugyan az ott tartok bementem a rendőrségre persze nem tudnak így se tenni még semmit de ez már nem szabálysértés hanem csoportos bűncselekmény itt az emailom sebi25@freemail.hu ide kérném aki feljelentette annak a documentumnak a számát én is elküldöm az enyémet amire lehet hivatkozni és megkezdik a nyomozást.Ha nem van egy ismerősöm az ügyészségen kicsit magasabb beosztásba ott már tuti foglalkoznak vele
-
szotyika77
aktív tag
válasz
SL------ #1195 üzenetére
az a helyzet hogy hiába van k és h-s ismerős, a bankoknál dolgozók nem adhatnak ki belső információt, mert az állásukkal játszanak akkor.. engem is átvertek 1 éve januárban, és próbáltam én is ilyen úton beszerezni információt, de bankos ismerősöm nem adhatott ki még egy címet sem mert akkor egyből kirúgják őket, és sajnos nem éri meg nekik. :/ Pedig sokkal könnyebb lenne, ha így hozzájuthatnánk az adatokhoz, nem kéne várni a rendőrségre meg a sok pöcsölésre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hővezető paszták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Opel topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest