Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
SamWarrick
üzenetére
Megint csak magamat tudom ismételni.. Nagyon sok példát olvastam arra is, hogy jóhiszemű emberünk utazott 2 órát egy személyes találkozóra, odaért és a kobold ember meg sem jelent, fel sem vette a telefont.. Itt is azon múlott, hogy korrekt vagy gerinctelen emberrel próbálsz üzletelni.. Nekem is volt rá példa, hogy megbeszéltem valakivel, hogy jön xy konzolért. Lemondtam a programomat, vártam az embert és nem jelent meg.. Ez még a jobbik eset, mert anyagi kár nem ért, viszont azt sem szeretem ha az időmet húzzák..
-
Bélaaaa
őstag
válasz
SamWarrick
üzenetére
Bocsánatot kérek, de egy 9 napja regisztrált valakinek utaltál előre?
Ez most komoly? Te azért 13 éve regisztráltál, csak láttad (olvastad) itt a fórumon, hogy NEM UTALUNK ELŐRE! Főleg nem egy 9 napos újoncnak!
Már ne haragudjon a világ, de azért na...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
SamWarrick
üzenetére
Van, mert ha több ügye van/volt, összevonják az összeget a Tiéddel. Mentsél le egy pendrive-ra képmentés formájában minden beszélgetést, tranzakciót, telefonszámot stb és sétálj be a rendőrségre. Nekem legutóbb 10ezer ft volt a károm, de mire vége lett az ügynek, 93 sértett volt és 3 év 6 hónapot kapott a pali.
-
válasz
SamWarrick
üzenetére
Szia az adott hirdetése alatt van jelentem gomb.Ott jelentsd kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest