Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• koby11h

őstag

válasz T0mBd1gg3R #3274 üzenetére

Én is adtam a Dell Optiplex 3020-asokhoz, de ott ki is volt írva, hogy jár hozzá!
    Sok boltban, ha veszel komplett gépet, akkor a tápkábelt külön be kell jelölnöd:
    pl: E-byte a tápkábel + 590 Ft, vagy más használt gépes webshop pl. importit sem ad használt géphez +1270 Ft (rablás :) ). Csak random találatok. Intec.hu sem ad.
    Ha küldesz neki egyet, akkor jó fej vagy, de nem kötelező, mert sehol a hirdetésben nincs utalva sem rá. Az hogy hátul látszik... az asztallap is látszik, de az sem jár hozzá.
    Persze ez csak az én véleménye, én is beleszóltam, majd törlitek. Köszi!

• opr

nagyúr

válasz T0mBd1gg3R #3274 üzenetére

Szerintem annal nem tudsz korrektebb lenni, mint hogy menjen el erte, vegyen egyet es mondjuk max 500ft-ig kifizeted neki.
    Azert, mert ugyan igazad van, hogy nem szorosan a gep resze egy tapkabel, viszont az is jogos, hogy ha veszel valamit, amit komplett egeszkent hirdetnek, akkor elvarhato, hogy ne kelljen a botba rohangalni utana, hanem mukodjon a kapott csomag es kesz.

Szoval en ezt 50-50-re hozom ki, de az, hogy egyreszrol basztat, hogy nem fog menni hetvege elott (baszki, letezik olyan szeglete az orszagnak, ahol nem lehet szerezni egy szabvany tapkabelt 30p alatt?), masreszrol viszont elvarja, hogy rohangalj utana, az rohejes. Most akkor vagy raer neki, es akkor elkuldod, vagy surgos, akkor meg menjen el es vegye meg.

A lenyeg, hogy szerintem korrekt az elvaras is, meg reszedrol a rendezesi hajlandosag is, mar csak annyi kene, hogy higgadtan, felnott modjara sikeruljon a kommunikacio... Sajnos sokszor az van, hogy ez a legnehezebb resze a dolognak. :(

Szerk: Oh, bakker, azt hittem, ez az uzleti vita topikba lett beirva (ahol a helye lenne neki), nem a jogorvoslatosba, kulonben nem irok be. Mostmar mindegy, marad, de innentol nem irok be tobbet. Meg egyszer bocs, ezennel el is tuntem.

Új hozzászólás Aktív témák