- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
machina1
csendes tag
szia!
minap nekem is sikerült rászaladnom egy meghúzóra!mondjuk talán annyi a szerencsém hogy én utánvétellel vásároltam egy 65000ft értékü készüléket amit bent a postán vettem át személyessen postai dolgozok előtt vagy más néven bizottság előtt!igy a pénzt amit átadtam azonnal tiltásra is rakták amit már a rendörség meg is erösitett hogy ezt a pénzt nem fogja látni se a kedves csaló vagy átverő,nem is tudom hogy nevezzem!A rend őreinél a feljelentés megtörtént és azt mondták hogy neaggódjak a pénzem meg lesz,mert van egy cím ahova ugye a posta vitte volna az elcsent kest,illetve a megprobált pénzt!Tárgyi bizonyiték is van illetve van egy pár dolgozo is aki látta hogy a dobozban egy szar gatya volt telefon helyett!tehát maradt egy telefonszám illetve maradt egy e-mail cím illetve egy posta cim meg egy név is!és plussz a tárgyi bizonyték!nos sajnos aposta költséget azt ugynéz ki buktam de ennyit megér hogy esetleg ez a majom aki megprobált lehuzni esetleg sittre kerüljön illetve megbünhöggyön valahogy!Az ügy folyamatban van,mint ahogy irtam feljelentés megtörtént itt atrtunk!esetleg ha a fazon letagadná hogy ö volt a pénzem akkor is vissza kerül hozzám mert itt van a postán tehát nem ment ki a csomag feladojának a cimére!mondjuk letagadni nem tudja mert van egy e-mail címem is aminek van egy ip címe!!van egy posta cime más cimet meg nemadhatot meg ha kell neki a pénz...nos szerintetek mennyi esélyem van arra hogy megnyerjem a saját pénzem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest