- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
LOL és neki köszönöd meg
Kedves idelátogatók, tekintettel arra, hogy egy rakat embernek írtam már le világos tényállást, vagy segítettem, cserébe pedig köszönet helyett megkaptam, hogy mekkora bunkó vagyok, mert nem együttérzően írom, amit írok, illetve tekintettel arra, hogy nincs új eset, csak ugyanazok a meggondolatlanságok merülnek fel újra és újra, úgy látom, hogy rám itt nincs szükség.
Ezúton jelzem, hogy mindenki, aki privátban segítséget kér, automatikus letiltásban részesül, ami a privátokat illeti. Jelige: segítsen nektek az, akinek maci volt a nagynénje. Akiket pedig becsaptak, azok meg fizetik szépen a tanulópénzt, elvégre mindenkinek jogában áll hülyének lenni.
További szép napot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Kerékpársportok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest