Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benike123
tag
Hello!
abban a reményben írok
ide hogy tudok segíteni!jeddie kollegától vettem egy ipod touch 4g-t amiről semmilyen papír nem volt így irattam egy adás-vételit amiből 1 példány jutott neki és 1 nekem, és amiben ki volt kötve h hivatalos garancia hiányában vállal rá 30 napot.
Nos kis idő után kiderült a rejtett hiba ugyanis amint tettem rá zenét a ki-be kapcs gomb és a hangerő gomb csak ritkán működött, ezt le írtam neki és h akkor vagy javítsa meg vagy kérem vissza a pénzem, ő a javítást választotta...
az 1. alkalommal családi gondok jöttek közbe de erről tájékoztattam, a 2. alkalom se volt jó így jeleztem hogy tegyük át. később írtam neki hogy akkor mikor lenne jó neki, erre azt írta h letelt a 30 nap ugyh innentől már nem foglalkozik az egésszel...
ilyenkor mit lehet tenni? feljelentést is lehet tenni csak perrel tudom behajtani?
ki volt kötve h milyen hibákról tud és nem írta le ezeket csak h karcos...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest