- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Sziasztok, ugyan engem nem vertek át, de egy felhasználó a hirdetésemre arcátlan taktikához folyamodott: először is adott egy ajánlatot a meghirdetett ár alatt, ami rendben van, nem vagyok köteles elfogadni, eddig ez tiszta üzleti dolog. De mivel nem fogadtam el egyből, egy másik felhasználónévvel (sokkal újabb profillal) szinte egy percen belül a következő üzenetével együtt, írt egy még egy annál is kisebb ajánlatot, remélve azzal, hogy elfogadom a nagyobbat. Számomra egyértelmű, hogy mindkettő felhasználó mögött ugyanaz a személy áll, mert a stílus is ugyanaz, de ilyen taktikát még nem tapasztaltam vásárlóktól. Hol és hogyan lehet ezt jelenteni? Ilyen taktikázós emberek más módszereket is hajlamosak használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest