Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Tegnapi nap Raimos10 felhasználó feltett, néhány darab VGA-t amiből én vásároltam volna. Jeleztem is, hogy hétfőn tudok majd utalni.
Azóta tegnap este letöröltétek a hirdetést mivel ,,ingyen hitel" hirdetésnek minősítette több felhasználó. Mivel így én is úgy érzem, hogy ha fizetek át leszek verve.
Azóta privátban kapok a fenyegetéseket, hogyha nem fizetek feljelent, mivel ő megrendelte és megkárosítottam.
Fogalmam sincs hova kell írni, de mivel zavar ez az egész helyzet, az meg végképp nevetséges, hogy ő fenyeget feljelentéssel.
Tudom, hogy privát üzenetet nem küldhetek el, de az egész ami privátban zajlik az kabaré reggel óta 10+ üzenetet kaptam, hogy mikor fizetek már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest