- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21 #2233 üzenetére
Na srácok el sem hiszem. közben sikerült az illetőt megtalálni. Láttam a kocsijával furikázni és meglett a rendszám miatt.
Volt szembesítés, meg a szokásos dolgok. párszor be kellett mennem.
Megbűntették 20k-ra plusz kötelezték hogy fizesse ki nekem a vételárat. Hát erre nem is számítottam.Elvileg még folytatódik nála az eljárás személyes iratokkal való visszaélés ügyében is, ha jól tudom.
Én most a csalás ügyében kaptam végzést.Hát most kellemesen csalódtam, nem gondoltam volna.......
Tehát érdemes nem annyiban hagyni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tuning kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Notebook hibák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest