- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
amdathlonxp #1014 üzenetére
De ezeket miért nekem írtad?
Én hol írtam olyat, hogy a futár a hibás?
Én annyit írtam, hogy a futárcégek lehetnének együttműködőbbek, ha nyilvánvalóvá válik, hogy az átvevő csalás áldozata lett (ha átvételkor kiderül, hogy nem az van a csomagban, aminek lenni kéne).
Ezért írtam, hogy ilyen esetben a futárcég is közreműködhetne az eset jelentésében, kivizsgálásában, így bizonyítható lenne az átverés ténye anélkül, hogy a futárcég kellemetlen helyzetbe kerülne, vagy kibújna a segítségnyújtás alól. Ez csak egy együttműködés lenne, egy "protokoll" (ahogy a #980-ban is írtam) arra az esetre, ha ilyesmi előfordulna.
Ezzel szemben ma az a gyakorlat (tisztelet a kivételnek), hogy a futár magasról tojik arra, hogy az átvevőt megkárosította "valaki", neki el kell számolni az idejével meg a pénzzel, nameg a kézbesítéssel.
Ha ezt a futárcégek beépítenék az üzletpolitikába, akkor ez elterjedhetne, nem a futártól függne, hogy "együttérez" és segít (jegyzőkönyv, rendőrség, stb), vagy csak a munkáját végzi és megy tovább.
Én erről beszéltem, ez csak egy ötlet, nyilván nem így működik a dolog sajnos.
Nem beszéltem semmilyen visszatartásról vagy egyéb személyes korlátozásról, nem is tartozik a témához, egyébiránt a károsult sem én vagyok, csak segítő szándékkal szóltam a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest