Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Mercis kalandok - A könyv
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jak31
újonc
Üdvözlet!
Segítséget szeretnék kérni egy olyan ügyben, hogy Vateráztam egy autóalkatrészt (lámpát). A terméket meg is kaptam, csak nem olyan állapotban ahogy, kinézett a képeken, sőt kérdeztem is az eladótól,hogy van-e valami baja stb. stb., nem csak én más hozzászólók is és mégis hamis információval látott el. Hisz a termék törött volt, vagy legalább is javított, erre nem hívta fel a figyelmem, lóg a belseje, felfogatási pontjai műanyagheggesztővel vannak vissza ragasztva. Egyszóval használhatatlan! Telefonon nem érem el, sőt már le is tiltotta a két tel.számom. Kollégám segítségével felhívtam, na ő visszacsörgetett, majd újra felhívtam és tudtam vele beszlni, hogy utalja vissza az összeget, mikor megkapon a pénz küldöm neki a terméket! (Így legalább csak a postaköltséget buknám!) Megbeszéltük akkor, hogy 8 munkanapon belül utalja vissza, de azóta sem kaptam meg, pedig mondta, hogy küldjem el neki a számlaszámom amit meg is tettem! Azóta sem látom a pénzem! Érdemes-e indítanom valamit is hatósági körben? Eladó neve: Varga Péter; Cím: Gyál; Nickneve: vargapeter5.
Remélem tud valami tanácsot adni és segíteni az ügyben! Ha kell priviben többet is tudok küldeni, sőt mellékelni ezt-azt!
Előre is Köszönöm!
Üdv.!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- #Drive Rally teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest