- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
EchoNorbi #435 üzenetére
Ezzel vitatkoznék.... Ez nem ilyen egyszerű
Én keresztényként nem követek el több ''vétket'', mint más ember, csak max többről tudom meg, hogy ''vétek''. Épp ezért nem engedhetünk meg magunknak többet.
Képzeld el, hogy szereted a szüleid. Szeretnél a kedvükre tenni, mint gyerek. Hogy teszed ezt? Pld úgy szeretnél jól viselkedni. Érdekes, nem. Szereted őket, szeretned téged... de mégsem ''engeded el magad'', sőt, jobban figyelsz arra, amit teszel....
Persze ez egy kicsit le van egyszerűsítve... de ettől még igaz
Ja, és a meg vagyok keresztelve, és keresztény vagyok nem ekvivalens kifejezések... -
Algieba
őstag
válasz
EchoNorbi #266 üzenetére
Anne Rice amerikai. Annyi közöm van hozzá, hogy az első regényéből készült film egyik szereplője meghatotta zsenge szívecskémet.
1995-ben még csak bakfis voltam, állandóan leszegett fejjel mászkáltam, a Crow zenéje döngicsélt a fülembe, és mindig valahol másutt jártam.Profin képes vagyok kikapcsolni a külvilág ingereit. Az őrangyalom biztos veszélyességi pótlékot kért, mert kész csoda, hogy még nem gázoltak el, nem esett semmi rám, nem ütköztem másokkal álmodozás, töprengés közben.
-
Algieba
őstag
válasz
EchoNorbi #261 üzenetére
Az NGE-t még nem láttam. A vélemények szerint komoly mondanivalója van és napokra megfekszi az ember lelkét.
Engem a FullMetal Alchemist is kiütött. Az élet és a halál témáját boncolgatta, hogy szabad-e mindenáron feltámasztani a már eltávozott szerettünket...
Uh, kemény volt. A 41. rész közepénél tetőzött a hatása - pont a belinkelt zene szólt a jelenet alatt -, rájöttem, hogy a halál totális megsemmisülést jelent. Átjárt a halál hangulata és úgy döntöttem, egyelőre nem kérek belőle! -
Algieba
őstag
válasz
EchoNorbi #260 üzenetére
A regényeim női lélekkel megírt ''vámpíros'' sztorik.
Persze nem a hagyományos vámpír figura a főszereplő.
Az egyik frissebb beírásomban olvasható a lények leírása.
Azért ne ugrálj kifelé az ablakon. Az Élet sportszerűtlen kalandtúra, de csak egyszer adatik meg. Akármilyen is, végig kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest