- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrrick
tag
válasz
<Adamsky> #190 üzenetére
Így már szimpatikusabb a megközelítésed. Ez már valóban vita szerű felvetés.
Nálam ezek egyformán fontosak.
Persze ha a kinézet és a használhatóság 5-ös lenne, a hang viszont 1-es, akkor nem ezt venném meg.
Ott volt pl. a Creative Zen Micro-m, aminek hangja 5-ös volt, viszont használhatatlan, stb. Le is cseréltem az eleinte megvetett, majd használat közben megszeretett iPod-ra.
Hiába, én már csak ilyen nagyképű, öreg szar vagyok. -
Derrrick
tag
válasz
<Adamsky> #184 üzenetére
Ne sértődözz, mikor tőlem hibásan - a szövegkörnyezetből kiemelt részek egymás mellé tételével és így híbás kijelentést - idézve akarod bebizonyítani, hogy hülye vagyok!
Ahogy írtam, nem feltételeztem rosszindulatot, csak gyenge szellemi képességeket, amiért nem értetted meg amit leírok. Ezért is írtam le mégegyszer részletesen kifejtve, hátha most sikerülni fog a szövegértelmezés.
Egyébként ez nem vita, hanem ostoba civakodás. -
Derrrick
tag
válasz
<Adamsky> #173 üzenetére
Na akkor elmondom mégegyszer, lassan, tagoltan, hogy a gyengébbek is megértsék:
Osztályozzunk mint az iskolában:
Creative:
kinézet: 2
SW: 2
kezelés: 3
PC-bel szinkronizálás: 1 (ezért adtam el végül)
Hang: 5
Átlag: 2,6
iPod:
kinézet: 5
SW: 5
kezelés: 4,5
PC-bel szinkronizálás: 4
Hang: 4
Átlag: 4,5
Tehát a mérleg az iPod felé billen az én értékrendemben. Megismétlem, hogy először azért nem iPod-ot vettem mert viszolyogtam az iPod sznobériától, de a Creative használata után immár jobban viszolygok a használhatatlanságától. Hát így lett iPod-om.
Neked pedig ebből annyi jött le, hogy az iPod hangja gyengébb, ezért vettem azt. Gratulálok a képességeidhez!
Sajnos az iPod-ról itt vitázni lehetetlen, mert nemcsak az iPod táborban vannak elvakult tagok, hanem az iPod ellenesek között is. Ebben a topikban pedig most ez utóbbiak dominálnak. Az elvakultság ellen pedig az észérvek nem használnak.
[Szerkesztve] -
Husky
aktív tag
válasz
<Adamsky> #163 üzenetére
> Én egy kicsit furának tartom, hogy én ''alkalmazkodjak'' a készülék hangjához.
Ezt a ''Koss - The Plug''-nak dobozhangja van dolgot már több embertől hallottam, viszont nekem nem tűnt fel... vagy nem annyira karakteres hogy zavarjon, vagy csak egyszerűen olyan fülformám van hogy az összes többi fülhallgatóhoz képest velem csak ez kompatibilis. Nemtom, sosem fogok más fülével hallani. Nekem jó.
Fejhallgatót egyébként rengeteget hallottam már ami szebben szól, de fülesből eddig tényleg ez a legjobb amit ettem. De ez iPod topic, egy füles hangzása meg még ráadásul zenefüggő is, így ami nekem jól nyomja BB Kinget az másnak lehet h vartyogást csinál Linkin Parkból...
> Átolvastam a topic-ot, és próbálom megérteni az IPOD tulajokat, de megy
Gondolom ''nem megy'' akart lenni.
Az a vicces, hogy itt az embert próbálják megérteni, pedig nincs rajta mit. Vettünk egy mp3 lejátszót. Én azért ezt, mert ennek volt a legkevésbé műanyag fílingje, és sok giga ráfér. Ennyi. Tudom hogy egy versenyautón lehet kerekenként szabályozni a felfüggesztés merevségét és a nyomást, meg a szikraidőt és az ív hőmérsékletét annak függvényében hogy milyen motorhangot szeretnék, egy kisteherautónak meg baromi jó az ár-érték aránya, de vannak emberek akiknek csak egy autó kell. Az olyanok pedig vesznek egy pirosat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest