- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: tpm.msc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
válasz
Macilaci457 #122 üzenetére
''Ezzel a Rockbox fw-el lehet rá normálisan másolni zenét is?''
Nincs ipodom, hogy kipróbálhassam, de állítólag nem csak felmásolni lehet normálisan a zenéket, és tetszőleges könyvtárakba rendezni, de azokat lejátszani is lehet... ([link]). Meg tud más érdekes dolgokat is a Rockbox (gapless lejátszás, crossfade, 5-sávos eq, stb), bár még erősen fejlesztés alatt áll. Viszont ha még javítgatják egy kicsit, és lesz a nano-ra egy tényleg jól használható nyílt forráskódú firmware, azzal szvsz ki lesz húzva az apple méregfoga, lassan tényleg érdemes lesz nano-t venni! -
Derrrick
tag
válasz
Macilaci457 #122 üzenetére
''''... és az fel sem merül benned, hogy a tulajdonosok ... végigolvasták a fellelhető termékek specifikációit, majd végignézték és meghalgatták ..., és ez alapján a márkanévtől függetlenül kiválasztották...''
Szerintem is kizárt! ''
Felhívom figyelmedet a #63 hozzászólásomra. Én nem csak végigolvastam... és meghallgattam, hanem megvettem a Creative-ot, használni próbáltam majd lecseréltem iPod-ra. Pedig előtte a papírokat olvasva tényleg jobbnak tűnt a Creative (de csak elméletben, a gyakorlat sajnos mást bizonyított) és magam is viszolyogtam az iPod-os sznobériától. Míg eljutottam az Apple-höz sokat szívtam és idegeskedtem és anyáztam és hajamat téptem, stb. Azóta ugyan nincs rádióm, ami hiányzik, de ráncaim kisimultak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged