Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
Hadd kérdezzem meg, melyik az a flash memóriás lejátszó számára fontos formátum, amelyiket a Te ''normális'' lejátszód le tud játszani és egy Nano nem?
Csatlakozván az eredménytelenül előttem szólókhoz... igyekszem 1000-szerre leírni, hogy a lejátszó sima mp3-mat minden további nélkül képes lejátszani, csak EZEN FELÜL képes jogvédetteket is. Értem én, hogy az lenne a jó, ha a Music Store egy ingyenes letöltési lehetőség lenne, de a világ már csak olyan, hogy ''néhányan'' nem felebaráti szeretetből dolgoznak, javaslom koncold fel az összes gyártót, kereskedőt, szolgáltatót, mindenkit, aki pénzt mer kérni... Teréz Anya meghalt, magányos lennél a Földön
Mit érzel szemellenzőnek? Azt, hogy le mertem írni, hogy számomra egy (számodra ördögi) termék felelt meg a kínálatból? Esetleg azt, hogy azt írtam, hogy mindenki döntse el magában, hogy neki mi a fontos, és az alapján válasszon? Azt nem érzed szemellenzőnek, hogy büszkén hírdeted, hogy sose vennél, mégis jobban tudsz róla mindent a tulajdonosoknál, és az fel sem merül benned, hogy a tulajdonosok nem azért vették meg, mert Apple, hanem mert végigolvasták a fellelhető termékek specifikációit, majd végignézték és meghalgatták a termékeket élőben, és ez alapján a márkanévtől függetlenül kiválasztották a számukra megfelelőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest