Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
a hdd-flash témához hozzászólva: én 2 éve használok hdd-s lejátszókat és eddig semmi hátrányát nem vettem észre, nem értem miért félnek tőle sokan. Jó, biztos sérülékenyebb a hdd-s mint egy flash player, de azért ki vannak ezek találva, én is ejtettem már le a cuccot és semmi baja nem lett. Persze aki kicsit kétbalkezes típus és naponta 10szer vágja a földhöz, annak lehet tényleg nem jó választás a hdd-s, de egyéb esetben sztem nyugodtan meg lehet venni. én annyira megszoktam és megszerettem h mindig nálam van az összes zeném, összes fényképem és emellett még hordozható vincsinek is lehet használni, h én már csak hdd-s lejátszóban gondolkodom. Emellett ha a kapacitását nézzük (ami azért nem utolsó szempont) ár-érték arányban toronymagasan veri az összes flash lejátszót. Gondoljatok csak bele, a 4 Gb-os nano 70 rongy körül van, ennyiért már márkás 20 Gb-os vinyós lejátszót lehet kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest