- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
runner 125 #74 üzenetére
alakul ez, most már 2 hónaptól 2 évig lehet kiküldeni?
fellebbezni lehet, hogy érdemes, mert csak a fellebbezés megvizsgálása után kell kifizetni, az összeget (ami lehet, hogy még 1 félv év)
-
LOTR
addikt
annyit még, hogy a papíron 300ezer ft-nál nem volt magasabb pénzbírság
ja volt még 1 eset, szintén nem velem
pont a megállni tilos tábla (alatta elvontatós kiegészítő tábla) mellett parkolt le anyum a kocsival, amikor visszaért látta, hogy teszik fel a kocsit a trailerre, de ilyenkor már el kell vinniük, ez a szabály - 10ezer ft
a sors fintora, hogy pár héttel később éppen az a srác vitt haza az autómentőjével aki elvitte a kocsit, mondta is, hogy ne haragudjak, neki ez a dolga, és mivel ez a dolga nem válogathat, azt az autót viszi el amelyik a tilosban parkolók közül az első a sorban (tehát amelyik a legközeleb van a táblához, és volt már, hogy barátja autóját kellett ez miatt elvinnie) -
LOTR
addikt
ez ennyibe kerül, nem úsztad meg sem olcsón sem drágán, most nemrég talán 2007-8-ban változtatták meg a rendeletet
sajnos kidobtam a papírt, hogy miért mi jár, de a sebességhatárokra emlékszem
0-50km/h 30% átlépés lehet maximum, tehát 30as táblánál 39 - az más kérdés, hogy az órák sok esetben nincsenek ilyen kis sebességre állítva, de azért 30as táblánál lemeszelnek valakit 60-nal az szép bírságot von maga után
50-100km/h 20% átlépés
100 km/h fölötti sebességhatárnál 10% átlépést tolerálnak, tehát a pályán 140nél még nem szólnakezt mondjuk nem azért írtam, hogy mindenki "száguldozhat" kedvére
ezekben nem vagyok biztos, de:
biztonsági öv azt hiszem 30ezer/fő
piros lámpa figyelmen kívül hagyása 100ezernemrég történt 3 ismerősömmel eset
szigetvár előtt valahol a 67esen - lakott területen valami falu határában 70-nel 50 helyett 30ezer
pécs belváros árkád mellett - egyirányú utcába (kivéve engedéllyel, vagy célforgalom kivétellel tábla alatta) való behajtás 2pont meg 5ezer ft, és a rendőr azt mondta, hogy: "csak azért ennyi mert látom, hogy nem helyi"
bp belváros, román rendszámú autó - egyirányú utcába behajtás 50ezer (nem vették észre a táblát)és hogy ne maradjak ki a sorból - ha ez az eset bírságnak számít
kaposváron beálltam egy parkolóba, emlékeztem, hogy régen oda nem kellett fizetni, de azért ellenőriztem néhány autót amik mellé álltam, egyik sem vett jegyet, automatát sem látok, faja, mehetek dolgomra, jó 2-3 óra múlva az összes autón mikuláscsomag - 1100ft-ból megúsztam
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest