Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Én nem is a nagyon ócsó gagyiról beszélek hanme az igényesen kivitelezettről. Azért a kutya nem szól. Bátyámnak 4 évig volt meg a kocsija. Addig nem szólt érte senki. Ismerősünk akinek eladta a kocsit ő Hollandtól kezdve Angliáig és most Németországban dolgozva viszi magával minden hova és senki nem szólt érte.
Csak egy olyan kell ami normálisan van beépítve.
Én azokat a gyökereket nem szeretem am akik fényes nappal ködfényeznek vagy refiznek. És mikor rávillogok hogy kiég a szemem elkezdi megköszönni hogy szóltam hogy mérnek. Idióták...
-
derrik
őstag
válasz
Wiz Khalifa #70295 üzenetére
Szerintem. Meg a ködlámpával közlekedő, le sötétített Ódi ótónál jobb a Csóri menet fény. A felhős időben a kereszteződés felé közeledő semmilyen fénnyel nem rendelkező autó, amelynek közeledtét egy koszos közlekedési tükörből kellene felfedezni.....na annál egy pislákoló gyertya fény is több tájékoztatást ad. Nem beszélve arról hogy 60 felé közeledve van hogy elfelejtem én is a világítást felkapcsolni. /erre Cavinton a megoldás nem menet fény tudom/
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz
Wiz Khalifa #70295 üzenetére
Ha belefutsz egy olyan rendőrbe akár le is veheti a rendszámod
szóval azt ne állítsuk hogy jó az úgy... sajna ezért van tele az út villogó egyik oldalon égő másik oldalon nem égő stb szar kínai menetfényekkel
meg kel venni egyszer a normális engedélyezett lámpát és után a el lehet felejteni, nem kel cserélgetni az enyémen 3 éve megy az Osram nem villog nem éget ki csak szépen teszi a dolgátUgyan ez a véleményem az okos van már Hx izzó helyére Led tegyük be jujj de jól látunk sicc! aztán a pályán nem győzöm kivárni, hogy megelőzzön mert a szememet kiégeti a barom vagy fordítva menekülhetek előle ha én előztem meg
-
bnorci71
addikt
válasz
Tothgera30 #70289 üzenetére
55cm elég?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Diokhan #70294 üzenetére
Nem.
Épp ellenlezőleg. Ha van menetfényed ami világít bármikor közlekedsz akkor azt szeretik. Mert úgymond láthatóbb vagy. Meg elvileg biztonságosabb. Bár szerintem csak szimplán díszíti a kocsit.
Azért se szól a rendőr ha fényes nappal világít a lámpád mikor amúgy nem feltétlen kéne.
-
kovazsé
csendes tag
válasz
derrik #70288 üzenetére
Nem konkrétan Fabia de bekötésnél a kocsi típus mellékes.
Bekötés DRL dimmer nélkül:
5. pólusú relé (1500.Ft) aminek a kapcsoló csatlakozóját a helyzetjelzőre kötöd. Kb 2 méter kéteres vezeték a lámpáknak + egy szál a relétől a helyzetjelző foglalatig.
Kell egy kapcsolt 12.voltos biztosítékot keresni amivel a gyújtás ráadásakori felkapcsolás is megoldott.
A merev házas nappali fények helyett javaslom pl. ezthttps://www.ebay.com/itm/2X-12V-LED-COB-Car-DRL-Fog-Driving-Daytime-Running-Lamp-Turn-Light-Waterproof-RF/302711736331?epid=4018327333&hash=item467b06880b:g:rhQAAOSwc95a2pUi&vxp=mtr
Nagyon jó fénye van és csak egy 3 mm-es lukat kell fúrni a ködlámpa burkolaton.
-
Hagyományos, képcsöves TV-t keresek.
-
derrik
őstag
skoda fabia mk1-be valakinek nappali menetfény bekötésében van tapasztalata???
-
LaciMc82
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel egy jó vga
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy-két eladó cuccom: [link]
PH-tagoknak 10% kedvezmény -
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #70277 üzenetére
A Metropol üzletház emeletén volt valami konzolos bolt. Ott javítanak is, ha jól tudom.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
wwenigma #70283 üzenetére
3900 Ft/hó 120-as net, bronz TV + telefon ÉS családi házas övezetben (tehát DIGI ill. más versenytárs NINCS
). Korábban 3100-et fizettem csak a 120-as netre, szóval +800-ért lett TV (telefon nem érdekel). De ja úgy is megoldhatták volna ahogy írtad
viszont az már biztos feláras lett volna
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
hangfal eladó
[link] -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Addig van ingyen a kabel amig bejon a lakasba. a lakason belul kell elvinni akkor valami rettenetes méteráron adják.
-
anorche1
őstag
válasz
Sategy -et probald meg a vorosmartyn.
Egyebkent mi a hiba?
-
mezis
félisten
válasz
"....egy szolgáltató, akihez újként lép be valaki miért számol fel az első bekötési pontra költséget?..."
Mert megteheti. Nem kötelező őt választani.
Vagy nincs más a környéken ? Akkor örülj, hogy csak ennyit számol fel... -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
szmolcsi #70260 üzenetére
Ahhj, de kötekedős kedvébe unatkozik mindenki
Nem a "65Ft/m" áron volt a hangsúly, hanem azon, hogy egy szolgáltató, akihez újként lép be valaki miért számol fel az első bekötési pontra költséget? Ráadásul ezt úgy, hogy aláíratja veled a papírt (jelen esetben apámmal), hogy Ő úgy építette ki a csatlakozási pontot, hogy azt ellenőrizte (na persze).
Mivel volt itthon kábelem, így nem volt rá szükségem, ennyi...Inkább azt mondja meg valaki, hogy hol tudok XBOX-ot javíttatni Miskolcon?
-
bnorci71
addikt
válasz
Wiz Khalifa #70264 üzenetére
ja hogy az oldal is kezelje...
elsőre csak az ütötte meg a szemem ,hogy ingatlanséta, megnéztem 23e-t csinálják gondoltam ha megcsinálom fel tudom tölteni, de nem mert a készítő cég linkjét lehet bemásolnina mindegy egyenlőre elég a fénykép
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Depression #70272 üzenetére
Az ilyennek bilincset kell adni és megmondani hogy látod ott azt a villany oszlopot? Bilincseld oda magad.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Édesanyám most rendelte meg az uj autóját. Akit érdekel esetleg egy megkímélt Skoda FabiaSedan
2006 os kb 120ezer valós km-el törésmentesen, az irjon. Árban 850 ezer jó nyári gumikkal + külön új télu gumikkal felnin. -
Depression
veterán
válasz
Wiz Khalifa #70271 üzenetére
A játék stihl az jó buli, meg a flex is. Pl. a flex az most jól jött volna az egyik kollegámnak, aki ma majdnem megcsonkolta magát.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
szmolcsi #70265 üzenetére
Mostanság alig írok HSZ-t. Régen jobban nyomtam.
(#70266) Depression:
A gond ott kezdődik hogy lehet hogy ő 3D-t írt de én vagy sejtettem vagy tudtam nem tudom de gondoltam hogy 360 fokos képet akar. Általában egy házban olyanokat szoktak csinálni.(#70270) Depression:
Még mindig jobb mint a játék Sthill fűkasza.[ Szerkesztve ]
-
Relo
tag
Lenne egy eladó Bosch Ixo Family Set bontatlan csomagolásban. Ára 8000 Ft. Csak kp érdekel.
Érdeklődni pü-ben.
-
Jarod1
veterán
Akit érdekel Jbl clip2 az dobjon privit
részletek itt:[link]rokJövő héten járok Msikolcon akkkor átvehető.
-
Depression
veterán
válasz
De az eredeti felvetés, amire válaszoltál, abban nem 360° van, hanem 3D.
Szerk: mind a ketten szeretitek a jó, minőségi cuccokat, szóval nem egymásnak ugrani.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ja mint a te hsz-eid 90%-a,bárki bármit kérdez te mindig oda fröcsögsz valamit,tudom csak a rangod nőjön az a lényeg,sokk van még a PH-félistenig???Esetleg valamit a hüvelygombáról vagy hol olcsó a farhát???...
BÉKE!!...
-
Wiz Khalifa
veterán
Nagyon sok telefon képes 360° képet készíteni amúgy. Sőt amelyik alapból nem képes rá az egy plusz kamera appal (van ehez pl kamer app) meg tudja csinálni.
Az más kérdés hogy az oldal ahova fel akarod tenni a 360° képet az az oldal kezeli-e.
(#70260) szmolcsi:
Ez nem farok méregetés, szimplán tanácsot adtam hogy ne keressen feleslegesen kütyüt mikor az orra előtt lévő tárgy is képes rá. De látszik hogy nagyon lényegre törő, semmitmondó HSZ-ed volt.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Depression #70261 üzenetére
Vagy ugyanazon röhögünk mindketten!!
-
válasz
Depression #70258 üzenetére
Az övé tuti azért megy a farokméregetés....istenem mint az oviban...
A másik autóra telik de parkolásra nem,65ft a kábel métere de inkább szopok vele,kajak ide járok röhögni!!
-
bnorci71
addikt
válasz
Depression #70258 üzenetére
erre én is kíváncsi vagyok
-
Depression
veterán
válasz
Wiz Khalifa #70257 üzenetére
Na jó, de hány telefon tud 3D-ben felvenni?
-
szasanyi
félisten
ELADÓ korszerű, szupergyors és szuperhalk miniPC! Szeptemberben a személyes, miskolci átvétel is megoldható lesz (előzetes egyeztetést követően).
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
3d kamerája valakinek kölcsönbe?
az eladó házamat kellene körbejárni -
derrik
őstag
Keresek megvételre
Surface 3 pro vagy stylussal használható laptopot 13" képernyő méetig/max 140000 ezer forintig
kép és alapszintű video szerkesztés lenne a feladat -
Diokhan
addikt
Sziasztok! Vegyetek fényképezőgépet !
-
77Gabesz
csendes tag
Helló!
Asztali gépbe menne egy SSD, a vinyót váltaná le, mármint rendszerpartíció terén.
Kérlek, ajánljatok egy megbízható partíció másolót, klónozót, hogy a rendszert pikk-pakk átmigráljam az SSD-re.Előre is köszi. Gabesz
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Ereshkigal #70241 üzenetére
Gondoltam, csak mindig mosolygok ezen meg a makulátlanon is.
Inno3D GeForce GTX 1060 compact 3GB/192bit gDDR5 ha valakit érdekel.
-
LaciMc82
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #70235 üzenetére
És olyat aki patika állapotra kitakarít egy vázat tudsz Miskolcon?
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Zeblaze Arch smartband eladó. Vérnyomás mérés, pulzus, lépés számlálás, alvás minőség ellenőrzés, távolság, kalória számítás. IP68 védelem. Android és iOS kompatibilis.
Vadi új, csak kipróbáltam.
Ára: 5kZTE Axon Elite 3/32 okostelefon. 2 éve felső kategóriában játszott. SD 810, dual sim, ujjlenyomat olvasó, NFC, dupla hatlapi kamera 13+2Mpx.
Ár : 35k[ Szerkesztve ]
-
Ivanh
senior tag
sziasztok!
keresek A10 7xxx amd procit lappal, esetleg 4-8 gb ddr3-as ramot
aki szeretne megszabadulni ilyesmitől, jelezzen, kp. vagy csere is van 6-7-8 gen intel (ddr4) cuccra. -
Diokhan
addikt
Üdv! Keresek NIKON D7100 vázat objektívvel és egyéb tartozékokkal, akinek van, kérem írjon! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz
WildBoarTeam #70228 üzenetére
Ja meg richtig olyan végű kábel, amit sehogyan sem tudsz helyettesíteni, csak egy ugyanolyan végűvel. Hogy amikor már nem gyártják a töltőt és utángyártva sincs, lehessen az eszközt dobni a kukába, függetlenül attól, hogy még jó-e.
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #70228 üzenetére
Ja, biztos még a nagy 8"-os floppyvan benne. Meg MFM winyó.
-
Vangelis
félisten
Üdv fórumtársak!
Barcikán nincs valakinek kölcsönbe egy tesztre xbox ONE tápja?
Mert a tápot kinyírta a villám, de a gépet így ki sem tudjuk próbálni.....
THX
-
Caldera
aktív tag
Keresek Huawei P8 (nem lite) gyári független, kifogástalan állapotú telefont, gyári tartozékokkal. Elsősorban a sötétszürke változat érdekel, de bármit meghallgatok. Ajánlatokat PÜ-ben várok, képekkel.
-
Derilsys
csendes tag
https://hardverapro.hu/apro/elado_ps4_vertical_stand/hsz_1-50.html
https://hardverapro.hu/apro/elado_a-data_2_8_gb_2400mhz_ddr4_ram/hsz_1-50.html -
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Attól kérdezem akinél már bent van ez az optikai digi kábel annál is ilyen rossz a tv?
Egy idő után kockásodik a kép mint az állat.[ Szerkesztve ]
-
tux74
csendes tag
Eladó:
- Kingston DDR3 4GB 1333MHz SODIMM RAM KTD-L3B/4G 1.5V 4000Huf
- WD RED 1TB HDD WD10EFRX új bontatlan10000Ft
- CSX 4GB/1600 DDR3 CSXD3LO1600-2R8-4GB asztali gép RAM 4000Huf -
scapegt
őstag
Van egy Panasonic LX7 fényképezőm, ami csak áll a szekrényben. Egy jó kis fotós táskában pihen, valaki megszabadítana tőle? Privátban jelezze.
Rengeteg telefontokom van, újak és használtak, mit tudnék velük kezdeni? Kidobni nincs szívem. S6, S6 Edge, S7, S4, stb.
-
bnorci71
addikt
válasz
Spancer RE #70211 üzenetére
Szentlélek turistaház az udvaron lehet kempingezni igaz fizetős, de a WC/mosdó is használható ha jól tudom
-
detroitrw
addikt
válasz
Rejtek-en biztos lehet ott szoktam látni sátrakat
Répáshután is "lehet" (a kutya nem fog szólni érte)
Pénzpatak őket meglehet kérdezni, de biztos lehet ott is -
cocka
veterán
válasz
Jávorkút?
-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Sátrazni szeretnénk valahol Miskolc környékén. Leginkább a Bükkben, de ha jól tudom, ott elvileg tilos. Tudnátok mondani egy jó helyet, ahol nem rabolnak el/ki, nem esz meg a medve és nem büntetnek meg?
-
anorche1
őstag
A 94-es swiftem olyan gondom lenne, az egesz kormany kapcsolo lotyog. Leszedtem a boritast, es megtalaltam azt az a csavart, ami nem volt meghuzva elegge. Meghuztam, es onnantol nem lotyogott, szep stabil volt. Miutan vissza raktam a burkolatot, inditottam volna be az autot, es nem tudtam, a kulcs nem ment bele.
Vagy meghuzom a csavart, es akkor nem lotyog, de nem tudom bedugni a kulcsot, vagy bele megy a kulcs, de lotyog az egesz.
Erre van valami otletetek?
Probalgattam a csavarral jatszani, de nem talaltam meg az arany kozeputat, csak olyat, amikor lotyogot, es meg a kulcs is rohadt nehezen fordult. -
elistvan
őstag
válasz
wwenigma #70206 üzenetére
A kondik milyenek a lapon? Mennyit sípol? Cmos reset? Elemcsere? Ezen a videón segített. Hibaelhárítás angolul.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #70196 üzenetére
Noh, nem az a baja, sajna se kép se hang....ötlet valakinek mi halhatott meg álltában? Egyszeruen nem indul, HP DC5750 egybegép. Sipol ha kiveszem a procit vagy memót szoval valamennyire él még de nem jut el addig hogy képet adjon integrálton vagy kulso kartyan. :/ USB-s billt se éleszt, ha kibe dugom neha felvillannak a ledjei de semmi.
-
Vangelis
félisten
Eladó:
Lenovo G585 notebook.
2x4GB ram DDR3
hdd: nincs
Kijelző: 15,6 led
dvd rw
bill
akku
sajnos nem kapcsol be.hibás.
19.500Ft
HP DV9500 hibás
17"
dvd
bill
akku12.000Ft
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Vízvezeték-szerelőt tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest