Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wiz Khalifa #44199 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
Egy barátom szeretne vásárolni kamerát a kocsijába.
Ezt a kettőt nézte ki:
- 12 MP Komakt HD kamera és autós kamera egyben
- Autós útvonalrögzítő kamera - Mini méret , HD minőség!Jó lenne számára, ha nem csak a kocsiban tudná használni, hanem adott esetben levéve az autós tartóról vihetné is magával.
Valakinek tapasztalata ilyen kamerák terén?
-
zetecR
addikt
Itt is megkérdezem, hátha:
egyszer, jó régen láttam a YouTube-on egy kvázi-conteo összeállítást arról, hogy a Pepsi reklámszerződések után minden sztár élete/karrierje válságba torkollik. (Britney, Jackson, stb)
Viszont sehol sem találom.
Valakinek nem ugrik be, hogy mire is gondolok? -
pusi1981
aktív tag
Dell 8600 hoz keresek merevlemezt.
Jó a 30Gb-is a méret nem számít csak hogy 100% legyen a hdd.- Drive Interface: Enhanced IDE (ATA-6 or PATA)
- Driver Size: 2.5" -
Jackie_Chan
senior tag
Ha valakit érdekelne egy eladó Iphone 4S!
-
Bull Boss
őstag
Samsung 940N (19") LCD eladó. - ár 12.000Ft.-
(karcmentes, hibátlan)
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz
Ronyman #44184 üzenetére
Win7 -el is (meg WinXP-vel is) sokáig használtam egy ilyet. Szoftver több verziója is letölthető hozzá. Én a TVCenter 6.3.0.584-eset használtam hozzá.
Van egy EASYLITE TV FM Tuner Card PCI. WinXp alatt még úgy-ahogy működött. A Win7 viszont semmi mással, de ezzel bármikor képes volt kékre fagyni.
Én USB-set javaslok. Esetleg hybrid-et, de ezzel nincs tapasztalatom.
-
Ronyman
aktív tag
Nincs valakinek win7 alatt működő analóg tv tuner kártyája olcsón?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #44181 üzenetére
Sima 8 alatt a Gépházban az Általános, majd Speciális rendszerindítás részen kell keresgélni. [link]
Ha nincs Frissítés és helyreállítás a gépházban, akkor az nem 8.1 vagy nagyon bele van túrva a lelkivilágába
-
jFox
addikt
válasz
Wiz Khalifa #44175 üzenetére
Köszönom mindenkinek, de ha jól emléxem ezt már máshol is olvastam de nincs benne nekem ilyen menüpont. De majd holnap megnézem.
-
AtHoS
nagyúr
Ennyit mentettem el a témában:
- Shift vagy CTRL + F8
- Hogyan lehet egyszerűen csökkentett módba lépni a Windows 8 rendszerben? (Egy kattintásos sorozat)
- A Windows indítási beállításai (ideértve a csökkentett módot is)
- A Windows indítási beállításai (ideértve a csökkentett módot is) 8.1Gyakorlati tapasztalatom nincs, mivel nem kellett még csökkentett módban indítanom a gépet így valamivel több, mint egy év távlatában
-
Teng
aktív tag
válasz
alufelni #44171 üzenetére
Hali
Én már csináltam. Úgy kezdődik a történet, hogy spéci csavarzúzó kell hozzá
minőségét tekintve sajna nem üveg' féle (mint ami rajta van alapból) az érintő rész és ha erősebben megnyomod hozzáér a kijelzőhöz (műanyag féle, de nem törik pókhálósra), használható rendesen viszont az eredeti fényévekkel jobb. Iphone 4 esetén a kijelzővel együtt kellett cserélni az érintőt is.
Esetleg ha valaki nem akar nekiállni én hajlandó vagyok kicserélni neki 2-3e ért. Aki meg maga vág neki előre szólok kösse fel a gatyeszt kemény kb 1-2órának néz elébe ha még nem csinált olyat (de rutinosabb ember maga is megcsinálhatja)
-
Vangelis
félisten
kijelző törött alma 5-öse nincs valakinek?
Vagy van nekem egy olyan amin minden majdnem jó....
-
anorche1
őstag
válasz
alufelni #44171 üzenetére
Ez engem is érdeklne. Lehet olcsón hozzátudnék jutni egy törött digitizeres iphone 4s -hez. Ebay -en néztem, 5-6k egy ilyen, de vagyok benne hogy otthon kitudnám e cserélni, meg hogy egyáltalán milyen minőségű.
(#44172) jFox
Gépház->Frissítés és helyreállítás->helyreállítás->speciális rendszerindításAkkor van szívás, ha gép be se kapcsol, mert akkor nem tudzs csükkentett módba jutni, talán csak install lemezzel. Jól kitálta ezt a mikrofos...
-
alufelni
tag
Sziasztok Iphone 4 javításban jártas valaki?
Leesett és szegényke érintőüvege berepedt (lehet külön cserélni?vagy csak egybe?) -
Jarod1
veterán
Fogta valaki a MU döntetlenét 7 es odds ért?
-
Sareth
senior tag
-
atyuska
tag
Pioneer A207R sztereó erősítő : 15000
Akg 272HD fejhallgató : 28000 (kb 20 órát ment, makulátlan, dobozával, új ára 55 körül) -
jagada
addikt
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Pttypang #44164 üzenetére
Nem.
Csak ami Ebay-en 200ftos azt valaki jófogáson 1-1.2-.15k-ér árúlja típustól függően. És ha azt nézzük Magyarországon reális érte ennyi mert ha egy monitorhoz való átalakító 1000ft egy boltban és van aki megveszi akkor szerintem ez sem drága.
De egyébként csak kíváncsiság képen írtam. Nem akarom eladni még. Mindig jól jöhet. És ha itt kell valakinek de csak pár napra nem végleg akkor szívesen kölcsönadom.
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
válasz
WildBoarTeam #44162 üzenetére
gondolom CRT nem érdekel
-
válasz
Wiz Khalifa #44163 üzenetére
A műanyag dobozért kérnél egy ezrest?
-
Wiz Khalifa
veterán
-
WildBoarTeam
senior tag
15"-os (max. 17) monitor nincs valakinek eladó? 2-3k magasságában érdekelne.
Privit hamarabb meglátom. -
Lajkó
őstag
válasz
Wiz Khalifa #44160 üzenetére
Azért annyira nem kemény az nO!
jFox: Lehet csak érintkezési hiba volt, nem? Van egy külső 5.2"-es odd házam már vagy 5 éve, az is olyan hogy hol elkapja, hol nem! De nem tudok rájönni mi az ami nem érintkezik rendesen!
Kábelt meg lusta vagyok benne cserélni ugye...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Jackie_Chan #44159 üzenetére
Az igen. Kemény ára van egy ilyennek. Nem is tudtam. Köszönöm.
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #44158 üzenetére
3000-ért van új a pc hostban! kb a felét!
-
Lajkó
őstag
Vagy 500 pénz egy ATA to Sata fordító...
Meglehet csere érettek már azok, nem? -
Sunsetjoy
aktív tag
Igen, korábban olvastam egy FM2-es gépről 45 körül lappal és memóriával együtt, ezek az APU-procik azért lendületből elérik a mostani videókari szintjét is, konkrét, energiaigényes hardver nélkül. Csak persze arra meg gyors memória kell, különben gázos.
Dual graphics biztos hogy nem kell, inkább ahogy látom az ATA-csatolós hardverekkel lesz kisebb gubanc esetenként.
Mindegy, mert kb. március elejénél hamarabb nem valószínű- csak tanács kell, hogy mit figyeljek majd alkalomadtán, de gondolom mindenképp egyben érdemes venni- azok biztosan működnekJa és köszi az eddigi válaszokat is!
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
válasz
Sunsetjoy #44141 üzenetére
[Talán ez]! Beszéltem a sráccal a múlt héten, azt mondta 35-ért vihetem! (de nemet mondtam, mert annyira nem is égető a szükség, meg szvsz nem ér csak 30-at. Bár mostanság mindenki túláraz ahogy nézem...) Ezzel az APU-val már el lehet játszogatni, később meg majd veszel hozzá egy komolyabb vga-t. Szirmán van a gép egyébként...
Ez a gép meg még jobb vétel lenne, de messze is van, Eléggé szétszórt a srác, meg sokan sorakoznak már vevőjelölt ként...Itt már játszana a Dual Graphic is, ami még dobna picit a cuccon...[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Miskolcon vagy Egerben van olyan hely, ahol meglehet nézni és ki is lehet próbálni a monitorokat, valamint választék is van? 27"-osak érdekelnek, és örülnék ha az eladó segítene a bemutatásában.
-
benvolio
őstag
válasz
Gabe123 #44147 üzenetére
Én cseréltem már így házat. Nem tetszett és felhívtam a boltot majd közöltem, hogy ez nem jött be és egy másikat rendelnék helyette. Azt mondták ahogy gondolom, ők a pénzt is visszafizetik ha kell, de én a cserénél döntöttem. A futár hozta az újat, a másikat visszavitte, a különbözetet meg kifizetem, mert drágább volt.
Üdv! -
Gabe123
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom volt e valakinek itt már ilyen problémája azért megkérdem.
Ismerősnek rendeltem az Aquatól (én felelőtlen) egy Corsair Vengeance C70 Military Green házat , többször megkérdeztem jó lesz e a zöld szín, azt mondták igen nekik olyan kell. Természetesen amikor meglátták már nem tetszett. Kíváncsi vagyok létezhet e olyan ,hogy egy ugyan ott lévő fehérre kicseréltessem ? Időközben drágább lett(a zöld meg még drágább) akár a különbözet kifizetésével is. 2014.02.07-én hozta a posta a házat(neten rendeltem). köszönöm.
Én 30080ft -ot fizettem pénteken szállítással. Ha valakit érdekel ennyiért el is vihető. A doboz csak felbontva volt. -
jFox
addikt
No igen, de akkor még nem tudtuk, hogy a változás nehézségeket is hoz. Pl. az Apródnak van androidos kliense, ráadásul a használhatóbbik fajtából. A HA meg csak webes, mobil verziója sincs, a kliesről nem is beszélve. Ezen kívül válogat, higy milyen méretű, felbontású képet tölthetek fel. Nem rossz, de van jobb. Én régen sem sokat használtam, most sem. Inkébb ide, a topicba raktam be a dolgaimat.
De megértem a te álláspontodat is. -
mycso
veterán
válasz
Sunsetjoy #44141 üzenetére
Háát, lap 10k, 4gb ddr2 10k, proci e7xxx/e8xxx 10k vagy valami x2/x3 10k.
Ezzel ki is fújt a 30k keret, vga amik olcsóbbak 10k körül alatt azok 4850/70 vagy 8800gt/gts250.Esetleg amlapon tudsz még faragni pár ezrest, esetleg prociból is kissebbet választva szintén marad pár k, akkor beleférhet a vga. A ramból maradnék a 2x2gb felállásnál, abból nem vennék kevesebbet.
( #44142) Syd2012: amiket te írtál, az inkább 50k magassága.
[ Szerkesztve ]
-
Sunsetjoy
aktív tag
Sziasztok!
Bár nem konkrétan ide való, de először a megszokott közegben kérdezem meg.- Egy-másfél hónapon belül mondjuk kb. 30-33 ezer forint (nem több, nincs szó olyanról, hogy hozzágyűjtés) költséggel használt gép terén milyen foglalatú alaplap/proci javasolt?
Én minimum AM2+ / AM3 vagy hasonló kvalitású C2D/C2Q környékére gondoltam - bár annyira nem vagyok már a témában.
A memória az alaplapból adódóan gondolom DDR2 lenne, (gondolom olyan 2-4giga 800 mhz DDR2 körül) míg videókártya geforce 9 sorozat környéki, vagy a radeon hasonszőrű változatai.- Jelenlegi gép, ami cserére vár: socket754 sempron 3000+, 2 giga ddr, geforce 6600gt agp
Ezen kb. a 2008 körüli/előtti játékok (cod4, fo3, stalker, farcry is) futnak "játszható" módban, főleg hogy a monitor 1024-ben van (bár lehet hogy tud többet is, értelme nem volt átlépni). Bár az a gázul optimalizált WoT meg full butítással, minimumon is csak 15-25 fps-el bír maximum el.Winchester és dvdíró ATA-s, alaplapnál fontos lenne a kérdés. A tápfeszt egy 300-as FSP szolgáltatja jelenleg.
Tehát leginkább egy alaplap+proci+memória kombóról lenne szó- valószínűleg a videókártyával együtt. Mert bár van ugye pl. 775-ös lap, ami AGP+DDR is, de gondolom jobban is ki lehet hozni.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Penndragon #44139 üzenetére
Én amikor újra bereggeltem mert a régi fiókom elhanyagoltam akkor még a régi volt. És rá pár hétre változtatták meg. Szerintem is jobb volt a régi. Meg akárkit megkérdeztem azt mondja.
-
Penndragon
tag
válasz
Wiz Khalifa #44138 üzenetére
Van még értelme UP-olni? Már lehet rendezni ár szerint, ezért nem látom sok értelmét az UPnak. Vissza sírom a régi HA-t.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz
Wiz Khalifa #44135 üzenetére
Persze
Első az üzlet!
-
Lajkó
őstag
Valahol igazad van! Csak mi Aprósok vállvetve szónokoltuk hogy ne legyen fizetős az apró, mert az gyengíti a lapcsaládot, és elvándorolnak a userek. Erre fel linkeli itt mindenki az Apr.dos hirdetéseit, ezzel is a v@terkának a malmára hajtva a vizet, aminek meg egyértelmű kimenetele hogy az itt elmaradó reklámbevételeknek köszönhetően fizetős lesz a HA!
Lehet mondani, hogy elég egysíkú a kép amit alkotok, de szvsz a realitás talajával megegyező ez a "sík"
Persze ne nekem legyen igazam... -
Vangelis
félisten
Üdv Skacok!
elvileg holnap rendelek egy Nokia Lumia 625-ös srága független telót. Vadi új dobozos bontatlan. kedd szerdán ér ide.
Ha valakit érdekel 57.000 be megvásárolható. :
-
pc-user
senior tag
Nem tudjátok, van-e lehetőség az MVK Rt-s jegyek érvényességi idejének meghosszabítására?
-
Lajkó
őstag
Valakinek eladó asztali gépe, vagy félgépe eladó??
Csak is DDR3-as alaplappal, minimum 4GB memóriával! -
üszök
őstag
keresek notebookot netbookot laptopot.
-
Ronyman
aktív tag
2014.02.08-án a déli órákban Felsőzsolcán a Bartók Béla utca mögött találtam egy kiskutyát. Szegényke nagyon éhes volt félt és fázott. Behoztam és megetettem. A környékről tűnhetett el. Sajnos én nem tudom befogadni, így ha nem jön érte senki, akkor a holnapi nap folyamán elviszem a Miskolci Állategészségügyi telepre.
-
XmoD
senior tag
-
pusi1981
aktív tag
Samsung SyncMaster713n monitor eladó.
Ára 5.000 Ft.
A monitorhoz nincs vga kábel !
-
Vevőjelölt
tag
Hali mindenkinek.
Keresek Fujitsu Siemens Esprimo E5600 -as gépbe való tápegységet. A tápegység típusa: DPS-250AB-8A.
Vagy postán keresztül, vagy Egerben tudnám átvenni. -
sly105
aktív tag
válasz
WildBoarTeam #44073 üzenetére
Mindíg a pálinkán jár az eszetek.fene a beleteket.Na majd tartunk tavasszal egy PH-s partyt megint .
[ Szerkesztve ]
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Nincs valakinek zöld színű neoncsöve (gépházba)?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest