- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Volt valahol phn egy teszt, két magos atom még ha jól tudom egy jó darabig nem nagyon lesz. Viszont ebben lehet húzni a proccot, akkor elvben lényegesen gyorsabb...HD cuccokat én nem nagyon játszatnék vele..
Ha HW-san tud kódolni a vidkari, akkor gondolom inkább ram meg vinyósebesség lehet a szűk keresztmetszet...
-
cgod
tag
Így meg akkor eladó lett, intel meg nagyot alakított...szóval ah valaki idézni akar, akkor van egy eladó ilyen lapon 150es mATX táppal...vagy cserélhető DDRII es, natív satás lap+procc kombóra, tudom nem fórumon kell hirdetni, apróba is fel van téve...
-
cgod
tag
Napotnapot!
D201GLY -om van, és SIL3114 -es sata karim. És nagyon nem szeretnek engem. Gép bootol, sata kari bios bejön, és ha van rajt bootolható eszköz el is száll egyből. Ha nincs mondjuk winyón boot, akkor felismeri, továbbugrik, ha van, akkor vagy biosfeliratnál fagy, vagy pedig amint felismeri a winyót a méretet már nem írja ki, halál. Netet körbekutattam, fórumban is kerestem, semmi.
Igazából így kéne működnie, ahogy van, mivel low cost fileservert akarok csinálni. Sata kártyán legújabb bios, alaplapon nem tudom milyen régi. Másnak ilyen gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest