Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Napotnapot!
D201GLY -om van, és SIL3114 -es sata karim. És nagyon nem szeretnek engem. Gép bootol, sata kari bios bejön, és ha van rajt bootolható eszköz el is száll egyből. Ha nincs mondjuk winyón boot, akkor felismeri, továbbugrik, ha van, akkor vagy biosfeliratnál fagy, vagy pedig amint felismeri a winyót a méretet már nem írja ki, halál. Netet körbekutattam, fórumban is kerestem, semmi.
Igazából így kéne működnie, ahogy van, mivel low cost fileservert akarok csinálni. Sata kártyán legújabb bios, alaplapon nem tudom milyen régi. Másnak ilyen gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Diablo IV
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest