- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodin
senior tag
Nem tudja valaki létezik a lapra win98SE driver? Az Intel oldalán sajnos nincsen. Ha belegondolok minek csináltak volna, de hátha..
-
Bodin
senior tag
Megrendeltem tegnap este az Ebolt-ban 12k-ért. 8-tól nyitnak és 8 óra 9 perckor már jött a mail hogy raktáron van, mehetek érte. Nem tudom automata-e, de akár így, akár úgy korrekt!
-
Bodin
senior tag
válasz
Sir Psycho #621 üzenetére
Köszönöm a válaszokat neked és tlac-nak is!
Most már van nekik aktív is. A passzív az ami nem volt fent a honlapon, de a kérésemre feltette a csávó(nagyon segítőkész volt).
Átalakítót inkább nem vennék. Van itthon elég táp amiből tudnék csinálni. Majd feláldozom az egyik molexet a háromból.Majd ha hazaértem beírom ide a táp adatait. Kíváncsi vagyok mit mondtok biztonsággal elviszi-e majd.
-
Bodin
senior tag
Sziasztok!
Üdvözlöm a topiknyitót és minden fanatikus miniPC építőt.
Először is berakattam a kínálatba a passzív hűtésű változatot is: E-bolt
Kettő: én is szemezgetek egy ideje a lappal és lenne egy kérdésem. Sry ha már valaki kérdezte ezelőtt. Úgy láttam van rajta 4 tűs kiegészítő tápcsati is. Nem is indul el enélkül?
Van nekem egy igen pici 100W-os tápom, de sajnos nincs rajta. Az nem lehet megoldás ha valahonnan a tápból le tudnék venni 12V-ot?
Másik. A passzívat néztem ki. Külső venti nélkül milyen hőmérsékletű kb a proci?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest