Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KomorG
csendes tag
válasz
adam.szennai #783 üzenetére
Szia!
2GB RAM, 128 levalasztva a videonak, 1680x1050-es felbontas, Vista 64bit (aero nincs), VisualStudio 2008, GameStudio2. Gyonyoruen viszi. Amikor XP volt rajta ugyanezek mellett meg egy VMware-es torrentfluxos linux is futott allando jelleggel /sajna 64-es vistan nem akar menni a VMWare server
/
Nagyon kellemeset csalodtam ebben a kis Core alapu prociban. Mostanaban OSX-el szenvedek /valahogy ugy indult, hogy csak ki akartam probalni az iPhone uj SDK-jat, de mostmar odaig fajult, hogy "akkoris felmesz b*****g"
/, driverrel ennek sincs baja (asszem), csak fogalmam sincs
.
Eredetileg en is csak letoltogepnek vettem, de vannak tartalekai rendesen
-
zodo
nagyúr
válasz
Szia!
Nézz be szacsee (LOGOUT blog)-ba , megtalálod kicsit feljebb a 760. hsz-nál.
Összerakott egy ilyen típusú alaplapal ellátott kicsi pc-t és az esetleg felmerülő problémákról és annak megoldásait írja le. -
Chaser
legenda
válasz
Felbontást én se tudom, a felsorolt dolgokra jó, belevágsz legalább 1 GB ramot, és go
Én lehet megvárnám azért a GB atomos lapját, gondolom nemsokára itthon is lehet kapni, az azért testreszabhatóbb történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- asus a320mk am4 alaplap
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest