- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
440-es serkát semmi esetre se vegyél, annyiért már kapsz E1200-at, pár k-val többért 2180-at. Sims2-et nem próbáltam, anno vkinek raktam össze gépet erre a játékra, egy 690g lap tulaja szerint 1GB rammal az elég volt, akkor ez is elég. A procikat mge nyugodtan lehet húzni, ha mégse akarsz húzni akkor 86gt-nél nagyobb vga-t ne vegyél.
#669 dudi: Mért nem érdemes ebbe drágább procit rakni?
A DC hiánya core architektúránál nem túl nagy érvágás, minél erősebb a proci, annál kevésbé ütközik ki. Aki meg tart az SC-től, vegyen g31m-s2l-t, bruttó 12k, extrák nincsenek rajta, tuningolni lehet rendesen, g31/ich7 chip.
szerk: #664 Sir Psycho : azt hittem valami olcsóbb vga-ban gondolkozol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged