Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Áraik azok vannak..én inkább csinálok magamnak

Gyűjtögetem itt az infokat, ha valakinek csak netre kell, akkor egy 4A-s AC/DC adapter /töltő is/ elég, ha egy satas 2.5" hdd-vel tolja a konfigot, de akkor mást nem nagyon kell a gépbe tenni. 5A-s már sztem simán kiszolgál még egy odd-t, meg 1-2 erősebb USB-s cuccot. Ilyen 12V/5A-es töltő újan is van 5-6k körül, hozzá a DC-DC konverter 7k, szóval nem túl drágán meg lehet úszni a dolgot, ha a töltő nincs a gépbe építve, sztem vigyázni kell vele hova tesszük, nehogy elkavarodjon
1ébként nem értem mért ilyen drágák, egy asztali tápban is ugyanezek a cuccok vannak csak egy dobozban, ha hozzáadjuk a notitöltő méretét a konverterhez, az se jön ki kisebb méretre, max annyival jobb hogy passzív, de viszont jóval kisebb teljesítményű. igaz nem feltétlen kell a töltőt beépíteni, meg a töltők méretarányai szrencsére laposítanak a ház méretén
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Milyen alaplapot vegyek?
- Arc Raiders
- Hobby elektronika
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- 32gb ddr4 ramok
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

1ébként nem értem mért ilyen drágák, egy asztali tápban is ugyanezek a cuccok vannak csak egy dobozban, ha hozzáadjuk a notitöltő méretét a konverterhez, az se jön ki kisebb méretre, max annyival jobb hogy passzív, de viszont jóval kisebb teljesítményű. igaz nem feltétlen kell a töltőt beépíteni, meg a töltők méretarányai szrencsére laposítanak a ház méretén