Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Nos akkor meg egyszerubb a dolog
Nem kell ehez brutal teljesitmeny...sajna pont a winfos miatt erzi ugy mindenki, hogy video nezeshez paks kell meg minden..pedig dehogy...
Elmondom neked, hogy a szoba sarkaban egy olyan csendes kis server uzemel nekem, hogy a letezeserol sem lehet tudni es mar tobb eve
Mindosszesen annyit kell ertsel az osszerakashoz, hogy be tudd tenni az alaplapot egy hazba es 1 SSD +1HDD ossze tudd rakni...a Linux install meg manapsag egyerubb mint a windows (barmiben szivesen segitek) A gepben mindosszesen 2db ventillator ami mozog es az 1db HDD (tapegyeseg ventije es a haz ventije)
Teli estek, csukott ablakok, teljes csend van, persze megfelelo cuccokat kell valasztani, de adhatok peldakat is
alaplap, 2x memoria, egy neked tetszo mITX haziko + tapegyseg
kell meg 1xSSD az oprendszernek + 1xHDD az adanak (arra kell figyelni, hogy ezek helyei meglegyenek a hazban)
ezt bosegesen ki lehet hozni ujban, hazai boltbol 150-bol
Ha megsem akarsz egy ilyen gepet epiteni (en pedig nagyon ajanlom) akkor ugy van, ott az intel nuc, vagy a gigabyte brix is akar... -
Én Intel NUC-okat használtam/használok most is.
Jó minőségűek, bár lehet drágábbak, mint a versenytársak.
12. Gen i3-as NUC-ot használok most, kicsit zavaró a hűtése, ha terhelve van az IGP is, olyasmi mint egy laptop hűtés.
Agyalok egy Akasa házon mellé, hogy passzív hűtésű legyen, de eddig még nem volt keretem rá (másra kellett).Ezeknek a NUC-oknak már jó a HDMI kimenetük HDR-hez is, mert már HDMI 2.1 szabványt tudják. Már csak megfelelő lejátszó kell hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M, i5 14400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1TB M.2 SSD, 750W
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest