- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Gurulunk, WAZE?!
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
#12681728 #41583 üzenetére
"Nagyon tetszenek a Fractal Design Node 202 tipusú házak.
Tudnátok ajánlani pár hasonló típust, esetleg olyan 25 ezer forintig?"Az alábbiak közül a 25e-es keretbe csak az ML07 fér bele:
- Lian Li PC-O5
- Lian Li PC-Q19
- Silverstone FTZ01
- Silverstone ML07
- Silverstone ML08
- Silverstone RVZ01
- Silverstone RVZ01-E (ATX)
- Silverstone RVZ02
- Silverstone RVZ03 (ATX)Low-profile VGA-t fogadnak. Az ML06-E kivételével beleférnek 25e-be:
- Silverstone ML05 / ML06
- Silverstone ML06-E / ML09 (Ezek kialakítása szerencsésebb a VGA hűtése szempontjából.) -
Ispy
nagyúr
válasz
#12681728 #41583 üzenetére
Pl. silverstone ML9
-
pillevas
csendes tag
válasz
#12681728 #40781 üzenetére
Ennyi pénzért szerintem elég jó vétel, én meg is lepődtem hogy 20eFt alatt is van ilyen szintű minőség.
a korábbi Hsz-ben leírtak szerinti a konfigom: Core i3; normál használat nélkül nem megy 40 fok fölé. Ventik le vannak véve minimumra, gyári CPU hűtővel. SSD +1 NAS 2Tb HDD. Ezen kívül még 3db SSD lehet bele tenni. Nekem nem kell VGA mert filmnézéshez+netezéshez a CPU ban levő pont megfelel. Most már 3x3 órát rászántam hogy a légbevezetést kábelezést kicsit gatyába rázzam mert nekem ez a hobbim. Alul van rajta porszűrő ami kivehető tisztítható.
Nekem normál CoolerMaster tápon van: ATX 530W. Csináltam egy átvezetést hogy a por ne gépben landoljon amit táp kerget keresztül magán. A gyári ventit alulra tettem és túlnyomásossá tettem a házat hogy csak a szűrőn menjen be a levegő. Így kevesebb lesz a por a gépben ami az egyik célom volt. A másik a hangtalanság.https://prohardver.hu/dl/upc/2017-10/09/398095_o59z43pcnh9pu2fd_20171008_142945_masolata_2.jpg
-
zolika15
tag
-
hegegabi80
addikt
válasz
#12681728 #40775 üzenetére
Nos leírom a véleményemet okfejtésemet ezekkel az itx-es házakkal kapcsolatosan (teszem úgy, hogy nem volt még hozzájuk szerencsém).
A Cougar QBX vagy a Kaze szerintem egy egész jó ház. Valszeg nem a legstabilabb ennyi pénzért, de nem is a legrosszabb. Szellőzésben talán az egyik legjobb lehet, hiszen sok venti mehet bele+ a Kaze sok rácsos rész van. Igaz így több por is lehet benne. ATX táp elfér benne kis vga-val, de inkább már SFX-es.
Jah és plusz Slim odd, de mehet helyette hdd is, amiből jó pár mehet bele. Igaz viszont a ház mérete nagyobb.Metisből mindenképp a Plus, hiszen ennek a tetején van egy + ventihely. Vagy mehet a sima is, és a tetejébe 2*120 és máris tuti jó a szellőzése. Biztos egész stabil az én Realan alu házamból kiindulva. Viszont itt a légáramlat érdekesebb a Cugarhoz képest, ugye annál lentről felfelé, itt fordított. A mérete viszont kisebb.
-
zolika15
tag
válasz
#12681728 #40779 üzenetére
Szia nekem is qbx-em van csak a sima, az alján van egy porszűrő, én úgy vettem észre annyira nem nyeklik viszont nem egy prémium kategória ennyi pénzért nyilván, amúgy egész jó kis ház, konfigom megtalálod az adatlapomon jelenleg is ez az összeállítás van benne. Tápból viszont ha hosszú kártyád van inkább sima sfx mert sfx-l-el kicsit szűkös, képet is szeretnél akkor tudok linkelni.
-
hegegabi80
addikt
válasz
#12681728 #40775 üzenetére
Realan E-D5 van most, mivel matx-es lapom van. De elég kicsi elvileg dtx-es(17*22), sok mitx gépbe is beférne pl metis,vagy qbx. Korábban Spire powercube 712 volt, szerettem azt is.
Igaz még nem volt időm átpakolni, de kicsit moddolva lesz a ház, az aljába megy majd egy 140-es venti, tetejébe marad a 120-as. Zalman sfx-es táppal az én kis konfigomnak bőven elég.
Nos ajánlani elég nehéz. Én pl sose azt választottam, amit ajánlottak nekem!
A végső döntést neked kell meghozni.Az max csak ATX-es tápra vonatkozhat szerintem, sfx-el más a helyzet.
-
hegegabi80
addikt
válasz
#12681728 #40756 üzenetére
Van aki használja és meg van vele elégedve. Sokáig én is szemeztem vele.
Talált hsz-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 2025 - Íme a 25. héten megjelenő játékok listája
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest