Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz sasNAXO #64566 üzenetére

AMD-nél nem is tudom, miből van/volt félmagas, 4060-ból se néztem, ki csinál félmagasat. Annó a 1050ti-ből is talán csak MSI meg Gigabyte volt. A 1050ti érdekes darab volt, félmagasan, 2 kis ventivel is tök vállalható, simán elvan tápcsati nélkül, mégis van egy sanda gyanúm, hogy full magas, 2 slotos, dupla ventis, tápcsatis példányokból adtak el többet. Jól mutatja, mire van igény... Olyan ez is, mint a 4 sata csati... Minek? Ezt a kategóriát nem NAS-nak veszik az emberek, a többség belepattint egy m.2 ssd-t, és ennyi. Ha a többségnek vga-ból is monstrumok kellenek, akkor a gyártók nem fogják törni magukat, hogy kisebbet csináljanak. 15 meg 10 éve is a legtöbben ATX-et vettek, aki spórolni akart, az vett mATX-et, meg most is. Szerintem az ITX bár már nem rétegtermék, még mindig nagyon kis szelet a tortából

Nálam is "nagy" ház van (Jonsbo A4), csak a hátlap kell 2 slotos legyen, a hűtő lehet 3 slotos, akár ~330 hosszú is. Most RX6750XT Phantom Gaming van benne, meg R5 5600... Szerintem ez már így marad, hacsak egy 5700X3D nem kerül jó áron a látókörömbe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés