- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TurboK0
tag
Attól függ hogy hogy van bekötve, ha teljesen önálló fizikailag akkor max abból lehet gond hogy a kártya visszanyom a slotba egy kis kakaót. De ez nem 12 pines 600 wattos kártya tehát nem nagyon sül meg, még akkor is ha Asus.
Egyébként ha megsül akkor gariba cserélteted, aztán megy rá vissza a backup.MATX lapokon manapság még mindig ott tartunk hogy 2 slot az átlag és nagy ritkán van egy harmadik is, szóval ez nem egy rossz megoldás extra slotra.
-
sasNAXO
aktív tag
Az adatsín fizikailag külön van (linkelt teszt elején vannak pcb fotók, szépen látszik), a 3.3V a kérdés, mert az is jöhet közvetlen a pcie x16 csatiból, vagy a kártya is szolgáltathatja (8pin 12V-t konvertálva). Ha az valahogy a vga-tól függ és amiatt megsül az ssd, akkor persze vitte magával, de a tippem az lenne hogy pcie csati lesz az ssd áramforrás, tehát ha a kotlott vga mellett elindul a gép, akkor szerintem az ssd működni fog.
...aztán ha nem, akkor majd valaki témában jártasabb kijavít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest