Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz #25954560 #5980 üzenetére

Szép kockád van de a többit neked kell tudnod, megéri vagy sem ill. mennyire vagy lusta.

(#5981) Mercutio_

Tudom hogy matx méretű, de ezt írtam is "Ennyiért legyen inkább nagyobb a ház" ill. direkt off-ba tettem ezen sorokat, mint most. :P

, de hogy megértsd miért is linkeltem azt a házat, megpróbálom leírni.
    Mivel lassan elgondolkozom a következő gépem irányvonalán és még nem sikerült döntenem kissé habozok így minden felmerült hardverelemre "ugrok".
    Mostani véleményem a következő:

Képtelenség kis gépet építeni ha valaki játszani is szeretne ill. több (ne adj isten 3,5"-ös) vinyót szeretne a gépébe tudni. ODD-ról még nem is ejtettünk szót ami újabb fejtörést okoz.
    Mostani vagy a régebbi integrált technológiával készült lapokkal, pico-psu-al, 1db SSD vagy noti vinyóval ha kell belső tárhely már össze lehet hozni egy kis gépet.
    Ha nincs szükség belső tárhelyre akkor egy pendrive és azon valamelyik Linux kiadás és akkor az kicsi.
    Első esetben marad az én példámból kiindulva az SG05 és társai méretű házak valamelyike, kompromisszumok árán, nem kevés pénzért. (kevés vinyó, cpu hűtő méret, táp kérdés, 1 vagy 2 slott-os vga hely).
    Második esetben egész olcsón megúszhatjuk a vásárlást ha elegendő számunkra a kapott teljesítmény.
    Minden más esetben célravezetőbb, de legfőképp pénztárca barát verzió a "HTPC" építése matx lapra a nekünk tetsző méretű/áru házba.

Saját véleményem amit az egyéb társ topikokban szerzett tapasztalataim alapján gondolok és nem kötelező egyet érteni!

Más:

Miket lehet itt az oldalon találni a múltból. :)
    Asus T2-R mini PC

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés