Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Rick4 #59498 üzenetére

Én csak lakatfogóval méricskéltem, nálam a server több A-t vett fel akkor amikor tégla táp + PICO-PSU, vagy LED tápegység és PICO-PSU val volt használva, mint annál amikor egy 450W-os, minősítés nélküli, 15 éves FSP tápegységre volt kötve.
    A tégla tápnak is van ám vesztesége, meg a PICO-nak is, amik nyilván kevésbé hatékonyak mint egy rendesen összerakott ATX táp.
    Arra számítottam hogy mivel 450W-os, így az alacsony 50-80W-os tartományban nem elsz elég hatékony az ATX táp, de kiderült hogy anno tudták mit csinálnak FSP-nél, platinum minősítés nélkül is eléri ugyanazt a hatékonyságot. :D

#59503 Pista0001

Ehhez annyit hozzátennék, hogy megtévesztőek az ábrák, mert a legolcsóbb kiszereléshez (amit linkelt a kollega) is belerakják azt a képet amin szerepel a panel táp, de kibontva a csomagot nincs benne, még a 85W-os sem, az is külön tétel.
    A gyári 120W paneltáppal szerelt változat már együtt 25k körül szokott lenni, csak nem tudni hogy a tégla részt is adják-e hozzá ennyiért.
    De külön a panel táp + tégla kombot is meglehet venni, 24k-ért.

#59500 Rowon
    nem reklám, IPON honlapján viszonylag jól le lehet szűrni a házakat, ki kell venni a pipát a többi méretkategória elől meg megadni a max cpu hűtő méretet és akkor már csak kevés nem mini-itx házakat listáz ki.
    Pl én irodai gépnek most az Akasa Crypto Vesa-t nézegetem, valszeg csak 2.0 az USB rajta, de azt szerintem ki lehet cserélni és van benne 80W panel táp, de tégla ACDC nincs hozzá, azt külön kell venni....csak kicsit drága.

• válasz Rick4 #59498 üzenetére

Legolcsóbban egy kompakt mitx házat nézegetek, amibe paneltáp tehető. [link] egy baj van vele, hogy nincs az elején USB kimenet... tudnátok valami alternatívát?

Új hozzászólás Aktív témák