- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Én csak lakatfogóval méricskéltem, nálam a server több A-t vett fel akkor amikor tégla táp + PICO-PSU, vagy LED tápegység és PICO-PSU val volt használva, mint annál amikor egy 450W-os, minősítés nélküli, 15 éves FSP tápegységre volt kötve.
A tégla tápnak is van ám vesztesége, meg a PICO-nak is, amik nyilván kevésbé hatékonyak mint egy rendesen összerakott ATX táp.
Arra számítottam hogy mivel 450W-os, így az alacsony 50-80W-os tartományban nem elsz elég hatékony az ATX táp, de kiderült hogy anno tudták mit csinálnak FSP-nél, platinum minősítés nélkül is eléri ugyanazt a hatékonyságot.Ehhez annyit hozzátennék, hogy megtévesztőek az ábrák, mert a legolcsóbb kiszereléshez (amit linkelt a kollega) is belerakják azt a képet amin szerepel a panel táp, de kibontva a csomagot nincs benne, még a 85W-os sem, az is külön tétel.
A gyári 120W paneltáppal szerelt változat már együtt 25k körül szokott lenni, csak nem tudni hogy a tégla részt is adják-e hozzá ennyiért.
De külön a panel táp + tégla kombot is meglehet venni, 24k-ért.#59500 Rowon
nem reklám, IPON honlapján viszonylag jól le lehet szűrni a házakat, ki kell venni a pipát a többi méretkategória elől meg megadni a max cpu hűtő méretet és akkor már csak kevés nem mini-itx házakat listáz ki.
Pl én irodai gépnek most az Akasa Crypto Vesa-t nézegetem, valszeg csak 2.0 az USB rajta, de azt szerintem ki lehet cserélni és van benne 80W panel táp, de tégla ACDC nincs hozzá, azt külön kell venni....csak kicsit drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest