- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
AxBattler #56909 üzenetére
Biztosan igazad van, csak amikor erről sokszor volt szó, engem annyira nem kötött le a ház kérdés, mert megvolt a jó kis chieftec. még most is rezeg a léc, mert azt mondják, azt a procit csak vízzel tudom hűteni, effektíve szükségem nincs akkora tle3jesítményre, a jelenlegi konfig működik szépen, de annyira már nem akarok belebonyolódni, hogy még vizezzem is... De mint az ablakos itx ház, lehet pár héten belül közelebb kerül majd hozzám!
qkacka: Nem rossz, utánanéztem, de végülis a méreteit a rendelkezésre álló helyre képzelve a komplett baloldali részt elfoglalja, és semmit se lehet a tetejére tenni, tehát lesz ott egy holt tér, amivel onnantól semmit se lehet kezdeni. Valamint azonnal moddolni kell a felső lemezt, és ennyi negatívum mellett az ára is acélos, inkább el is vetem ezt a féle megoldást, inkább egy falra rakott tv alá passzolhat házimozi elemként..
Viperabácsi: ez se rossz megoldás, mondjuk bele se gondoltam, hogy lecserélem az előlapot, egyből olyat kerestem, ami megfelel, egyelőre a THERMALTAKE - THE TOWER 100 tűnik nyerőnek, színben is van választék, meg akkor a torony kivitelben már hely is marad, hozzányúlni se kell.
Köszönöm, foglalkozok a témával..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Intel találgatós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged