Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• flashpointer

őstag

válasz hoffman_ #54304 üzenetére

Feher hazzal lett volna az igazi de ebben a hazban csak ilyen szin volt ugyhogy majd ha lesz valami alternativa akkor majd legkozelebb olyat : ) pl ez a sapphire haz sem lesz rossz csak az uveglap helyett lehetne valami perforalt.

Azt a karit nezegettem mar par hete, mindenhol 1300-1400+ volt, aztan kaptam egy spamot az asustol h akcioik vannak a webshopjukban amirol nem is tudtam h letezik ,gondoltam ranezek mert amugy ki sem adta sehol talalatnak (arukereso vagy google v barmi) hogy letezik VGA ott is, aztan veletlenul lattam hogy 1100 ojro Bundleben (most is epp kaphato, eddig nem volt, illetve a vasarlasom utan egy nappal mar 1050 volt). Azert vettem meg mert ez a legkevesbe tularazott, amugy is valami 800+ euro, igy csak huszon%-al kerult tobbe az MSRP-nel :D Na meg mindig is ilyen karira vagytam, sosem ertettem miert nem tesznek a VGA-kra nagyobb bordat mikor egy 100wattos procira racsapjak a kilos hutest... Ugyhogy remelem a jovoben tobb ilyen egyuttmukodes is lesz, full nyitottam nem hallottam _semmi_ szelzajt jatek kozben, elotte egy 3070 Suprim X volt de az ehhez kepest full zajos volt pedig arrol sem sporoltak le a hutest. Viszont igy mar a Corsair 650-es tap a gyenge lancszem mert annak meg porizik a ventije rendesen.

Persze coil whine van rendesen de mar kezdek vele megbaratkozni, harom 3070-es kari is volt mar nalam es mindegyik nyomta rendesen... max nem votl anynira feltuno mert elnyomta a venti zaja

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés